The Wire: Complete Box - Säsong 1-5 (24 disc)

DVD - Nordiskt omslag

The Wire: Complete Box - Säsong 1-5 (24 disc)
Tipsa en vän
399 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Samtliga fem säsonger av The Wire.
Ljud: Dolby Digital 5.1 Bild: 4:3 (1.33:1)
Språk: Engelska Längd (min): 3546
Text: Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Kategori: Drama, TV-serie, Box, HBO, Megaboxar Releasedatum: 2009-10-21
Originaltitel: The Wire: Complete Box - Season 1-5 Region: 2 (Europa)
Regissör: Åldersgräns: 15 år
Inspelningsår: 2002
Skådespelare: Andre Royo, Deirdre Lovejoy, Domenick Lombardozzi, Dominic West, Frankie Faison, Jim True-Frost, John Doman, Lance Reddick, Michael K. Williams, Seth Gilliam, Sonja Sohn, Wendell Pierce, Clarke Peters Extramaterial:
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 22 Genomsnittsbetyg: 4,7
91%
0%
5%
0%
5%

Mest hjälpsamma positiva recension

Jonas

Boxen borde utfärdas med en varning för att den är beroendeframkallande. ;) Vet inte hur många avsnitt jag plöjde igenom i rad så fort jag var ledig. Det här är helt klart den bästa serien som någonsin gjorts! Rekommenderas varmt!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Maria

Såg första avsnittet med min pojkvän av The Wire. Vi hade hört mycket gott om serien, men tyvärr blev det rena magplasket. Dialogen består av fuck, fuck och åter fuck, och det är milt sagt inte särskilt givande i längden och gör att handlingen bara trampar vatten. Jag är ingen moraltant, tvärtom, men det här första avsnittet var iaf skitdåligt!

bra

Tveka inte att köpa denna box! Helt klart en av de bästa serierna som har gjorts. Och den bästa serien som har gjorts av HBO!

Såg första avsnittet med min pojkvän av The Wire. Vi hade hört mycket gott om serien, men tyvärr blev det rena magplasket. Dialogen består av fuck, fuck och åter fuck, och det är milt sagt inte särskilt givande i längden och gör att handlingen bara trampar vatten. Jag är ingen moraltant, tvärtom, men det här första avsnittet var iaf skitdåligt!

Jag önskar att jag aldrig hade sett The Wire. För då hade jag haft det kvar. Helheten av de sex säsongerna är det bästa jag någonsin sett på TV, med säsong 2-4 som absoluta höjdpunkter. Fulländat manus!

Bästa tv-serie som någonsin gjorts! Karaktärerna är inte så stereotypa som annars är vanligt. Kan ta lite tid att komma in i serien, men ge den tid - det belönas!

The Wire är en av tidernas bäst gjorda serier. Framför allt andra och fjärde säsongen är oförglömliga. Den första kändes som om den innehöll en hel del våld, men det behövdes kanske för att man skulle komma i rätt stämning till fortsättningen. Verkligheten ligger inte långt borta...

Världens bästa TV-serie.

En intressant, realistisk och mycket bra serie, dessutom snabbt levererad!

Suverän!

Riktigt bra pris för hela The Wire- boxen och en serie som hittills är riktigt bra!

Bäst och dessutom till ett bisarrt lågt pris. Håller på att titta på serien för tredje gången.
Ingenting annat än ett mästerverk!

Världens bästa serie, funderar på att köpa...

Btw, säsong 2 behövdes. Den var nödvändig. Utan säsong 2 hade Wire bara vart vilken snutserie som helst

Som alla tidigare nämn så är denna serie väldigt omtyckt. Jag håller med, dock med restriktionen att säsong 2's handling inte griper en lika mycket som de övriga säsongerna.

Dock ska den som är nyfiken på den här serien veta att det är en serie som bygger upp spänning och intriger väldigt långsamt. Det är nästan överhuvudtaget inga "cliff-hangers" i slutet av varje avsnitt (en spännande scen som snabbt avbryts för att få tittaren sitta och vänta tills nästa avsnitt sänds på tv = reklamintäkter). Dock ska inte sägas att det inte är nå spänning, långt ifrån. Det tar bara lite tid innan man känner av den. Den kommer när man börjar fästa sig vid karaktärerna.

Det här är alltså ingen typisk polis-serie med 'veckans-brott', eller actionladdad hollywood-pompös serie. Den är väldigt jord-nära och har skrivits av en före-detta journalist och en före-detta polis som varit involverad/jobbat mycket mot narkotika handeln. Därav blir det en väldigt naturlig och trovärdig skildring av karaktärerna.

Och tro mig, kan du uppskatta drama så kommer du att ÄLSKA den här serien som alla andra, och sakta men säkert, även börja förstå varför denna serie, ofta tillsammans med komedin 'Seinfeld', blir utsedd till "världens bästa serie som någonsin gjorts" av många publikationer.

Detta är ingen serie ALLA älskar men uppskattar man karaktärsutveckling/drama så kommer du att med 99% säkerhet att älska den som alla vi andra!

The Wire, best series ever! Beroendeframkallande är bara förordet. Enda problemet är att hålla reda på det enorma persongalleriet, där man engagerar sig i varje enskild individ - good or bad.

Detta är en realistisk serie med substans, väntar man sig action eller tillgjort effektsökeri blir den antagligen något av en besvikelse. Bättre än så här blir det inte om man gillar realistiska polisserier i en amerikansk kontext där politiska beslut, ekonomiska sparkrav och människors vardagsliv vävs samman på ett oöverträffat sätt. Varje avsnitt är genomtänkt. En varning dock, serien är beroende framkallande.

Helt okej serie, dock väldigt överskattad.
Hade för höga förväntningar med tanke på recensionerna nedanför. Så kommer man in i den utan att förvänta sig "bästa serien någonsin" så tror jag att den blir bättre.
Femte säsongen är bedrövligt dålig, känns som att de hastade ihop allt bara för att få slut på serien.

Den bästa polisserien. Punkt, slut.

Jag tittar på serier som House, Lost, Rescue me, Mad Men eller Dexter. De är riktigt bra. Enligt mig. Men den här serien, är helt fantastisk. Det var inte den första gången jag har blivit trevligt överraskad av HBO. Det är "nånting" med deras serier. De är så speciella. De har"je ne sais quoi".

Den här serien handlar om polisjobb. Inga jä**a skjutanden eller biljakter i varje avsnitt. Det känns viktigt och verkligt. Skådisar är inte storkända men gjorde ett uppträdande som var i världsklass. Handlingen ändrar sig stegvist genom säsonger. Först finns det en huvudkaraktär, sen ställs hela poliskåren i fokus, och till slut hela staden, med dess alla politiska spel.

Rekommenderas starkt!

Den bästa polisserien som någonsin gjorts! Verklighetstroligt, berörande och riktigt skön humor. Säsongerna blir bättre och bättre och storyn blir aldrig tunn.

Boxen borde utfärdas med en varning för att den är beroendeframkallande. ;) Vet inte hur många avsnitt jag plöjde igenom i rad så fort jag var ledig. Det här är helt klart den bästa serien som någonsin gjorts! Rekommenderas varmt!

Bästa serien genom tiderna!

Världens bästa polisserie! Äntligen till ett överkomligt pris!

Den bästa serien jag har sett och förmodligen den bästa jag någonsin kommer att se

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 194/mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 128/mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 87/mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 54/mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »