ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Prisgaranti på kurslitteratur          Köp nu – betala 28 februari
Vinterrea

Transformers 3: Dark of the Moon

DVD - Svenskt omslag

-73%

39 kr
Ord. pris 149 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Fraktklass A

Ingår i kampanj: 3 filmer för 99 kr
Äntligen är en av världens mest framgångsrika filmserier tillbaka. Hela jorden står som slagfält för de föränderliga robotarna.

Autobots och dess ledare Optimus Prime är tillbaka och tar sig an de onda Decepticons som är fast beslutna att hämnas deras nederlag i "Transformers: Revenge of the Fallen". I denna del blir Autobots och Decepticons involverade i ett rafflande rymdrace mellan USA och Ryssland och än en gång måste Sam Witwicky hjälpa sina robotvänner. Den nya karaktären Shockwave, en gammal Transformers-karaktär regerar över Cybertron medan Autobots och Decepticons kämpar mot varandra på Jorden.

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Anamorfisk, Widescreen (2.40:1) 
Språk: Engelska  Längd (min): 157 
Text: Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Action, Äventyr / Fantasy  Releasedatum: 2011-12-07 
Originaltitel: Transformers 3: Dark of the Moon  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Michael Bay   Åldersgräns: 11 år 
Inspelningsår: 2011     
Skådespelare: Shia LaBeouf, John Malkovich, Ken Jeong, Frances McDormand, Tyrese Gibson, Kevin Dunn, Patrick Dempsey, Josh Duhamel   Extramaterial:  

Gör din åsikt hörd, skriv en recension!

Skriv en recension
Antal recensioner: 12 Genomsnittsbetyg: 4,2
42%
42%
8%
8%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

Annika

Jag tycker att den här filmen va suverän.har allt.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Melanie

Tråkig och klyschig. Det enda positiva är egentligen de magnifika effekterna.

Tråkig och klyschig. Det enda positiva är egentligen de magnifika effekterna.

Actiondelen får en femma, och resten en trea; så slutbetyget blir fyra.

Tycker fortfarande att ettan är bäst. Orsaken för kapplöpningen till månen är kul, men storyn börjar ändå kännas lite väl som repetition. Om de gör en fortsättning, så måste de komma på något bättre än att "bara väcka" döda skurkar till liv; och andra sidan är det lättare sagt än gjort.

Fortfarande sevärd action; sämre 2,4 timmar kan man ha (om man inte sett de tidigare filmerna blir filmen förmodligen mycket sevärt).

En Actionvåffla i en klass för sig! I tredje och sista filmen går de ALL IN!

Varför blev det en sån kapplöpning till månen på 60-talet egentligen? Jo satelliter visade ett kraschat rymdskepp på månens skuggsida! En "ark", med de sista pusselbitarna från Cybertron; Autobots och Decepticons hemplanet. Båda sidorna tar upp kampen om deras arv från hemplaneten. Sam Witwicky (Shia LaBeouf; Eagle Eye, Disturbia, Wall street '2010) har återigen blivit vänd ryggen av myndigheten, efter att ha räddat världen två gånger. Men konstiga saker börjar hända i hans omgivning. Sam och hans "nya flickvän" Carly (Victoria's Secret modellen Rosie Huntington-Whiteley) tar hjälp av deras gamle vän Agent Simmons (John Turturro; 'O Brother, Where Art Thou?', Zohan). Tillsammans upptäcker de en otäck sanning och gör allt i deras makt för att förhindra en fullskalig utomjordisk invasion!

Handlingen är, liksom tvåan, ganska ditklistrad. De känns aningen "tryhard" och saknar helt samband med föregående filmer. Det är alltid nånting som hänt för länge sedan, som ingen brydde sig om i tidigare film, som helt plötsligt blir jävligt aktuellt. Men bortser man från det är den jävligt bra! Den är inte uppbyggd som en vanlig film med; början, mitten och slut. Utan den har mer en början, mitten, mitten, slut, mitten, mitten, slut, slut. Filmen är lång, väldigt lång! Men inte en minut av de 157 kändes för lång. Det börjar lugnt sen ökar tempot succesivt fram till mitten, följt av närmare en och en halv timme rent ös! När man tror att de är slut, kastas man in i ett nytt klimax i filmen. De bjuds på en del riktigt balla 'slow-mo'-scener mellan varven. Vilket inte blev sämre på en gigantisk bioduk med hög volym och snygga 3D effekter! Det jag saknar i filmen är dock svar! Svar på ett flertal frågor man ställde sig under filmens gång. "När blev dem tillfångatagna?", "hur kom han dit?" osv. Det är mycket möjligt att de beror på dåligt tajmat bortklippta scener, som man får se om man köper Extended Cut. Vilket jag definitivt kommer göra! Detta är en film jag kan tänka mig se många gånger!

kort och gott: En uppföljare med klass. Fullproppad med coola actionscener och häftiga effekter! Med visst överseende för vissa "overkligheter". Följer inte det vanliga schemat, utan fortsätter och höjer tempot varje gång man tror de är slut. "Nya Megan Fox" gör inte plats! Hon passar inte in helt enkelt. Många karaktärer ser sin sista smörjkanna i denna film!

Läs hela recensionen, bland många andra, på http://dennisfilmblogg.blogspot.com/2011/07/transformers-3-dark-of-moon-3d.html

inte riktigt lika bra ettan och tvåan, men en väldigt bra film!

helt okej aktion firm

Helt otroligt bra! Samma klass i alla tre filmerna :)

@Joel det är redan snack om en 4a e på väg. Paramount/Hasbro är redan på gång o försöker fixa ihop en story och en regissör ( kanske Michael Bay igen ) om man ska tro på vad det står på IMDB :)

@Gabriella det ska inte komma någon 4a eller 5a. detta va den sista filmen. Sen vet man ju inte i framtiden om en ny regissör kommer börja med nya filmer. Men det kommer inte ske på ett bra tag ^^

tycker denna fiilmen var bra men inte riktigt bäst utav dom andra 2 filmerna gillar mer den första och andra filmen och blir så arg att han shia inte ska vara med i 4:an och 5:an filmerna allstå bara älskar han i transformers ju varför nya skådespelare för

Jag är ett stort fan av Transformers filmerna och måste säga att jag blev lite besviken på denna filmen. Den har action och många härliga robotfighter men kändes som att något fattades. Kan ärligt säga att man saknade Megan Foxs karaktär. Hon hade en personlighet och var inte rädd för att hjälpa till. Den nya tjejen är helt ointressant och känns mer som en rekvisita än en person.

Bäst!!!!!!

Jag tycker att den här filmen va suverän.har allt.


Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »