ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala efter midsommar

Köp Game of Thrones på Blu-ray & DVD

Limiterad utgåva av säsong 4

 • Game of Thrones - Säsong 4: Limited Edition (Blu-ray) (5 ...

  (Blu-ray)

  Medan Huset Lannister kämpar med sig själva och för att behålla kontrollen över Järntronen blir hoten utifrån allt mer påtagliga. Stannis Baratheon samlar sin armé på slottet Dragonstone; vaktstyrkan Night Watch verkar inte kunna hålla tillbaka Manche Rayders armé som nu tar mark och Daenerys Targaryen står beredd med sina tre drakar för att sätta sin plan att återerövra Jär...

  349 kr
  53 kr/mån
  Ord. pris 499 kr

Böckerna bakom TV-serien

Game of Thrones - Information

Serien låter oss följa nio familjer och deras livsöden under en avgörande period i Westeros historia. Härskaren över de sju konungarikena har av tradition alltid haft sitt säte på järntronen i Kings Landing och när vinter och krig står för dörren blir kampen om tronen intensivare än någonsin. Vintern är på väg, och i Westeros, där en vinter kan vara en livstid, börjar tidens sand rinna mot sitt slut. Kampen om järntronen kommer att kantas av blodiga svek, passionerade politiska och lustfyllda intriger och övernaturliga krafter som får fundamenten i Westeros att skaka.

Game Of Thrones har blivit hyllad av såväl fans som kritiker och har blivit flerfaldigt belönad på otaliga prisgalor världen över. År 2012 vann bland annat Peter Dinklage en Golden Globe för bästa manliga biroll och serien har även vunnit ett flertal Emmys. År 2013 vann serien publikens pris på BAFTA-galan i Storbritannien.

Om Georg R.R. Martin:

Författaren till böckerna som ligger till grund för serien föddes 1948 i Bayonne, New Jersey. Under hans tidiga karriär växlade han mellan diverse skrivjobb för tv och serietidningsvärlden. 1977 publicerade han sin första roman, ”The Dying Of The Light”. Den första boken i Game Of Thrones-sagan publicerades redan 1996 och i samma serie har fram till idag fem böcker publicerats med minst två till på väg.
ANNONS