Köp Sons of Anarchy på Blu-ray & DVD

Sons of Anarchy - Information

I Sons of Anarchy får man tidigt lära sig om hur svårt det kan vara att få ihop livspusslet även om du är en av ledargestalterna i en hårdför amerikansk mc-klubb. I serien får vi följa klubbens vicepresident Jackson ”Jax” Teller som kämpar med att kombinera familjelivet och sitt nyblivna faderskap med att driva en ytterst kriminell organisation. Något som tycks vara en till synes omöjlig uppgift.

Mc-klubben Sons of Anarchy (också kända som SAMCRO eller Sam Crow) lever för sitt brödraskap. Den innersta kärnan består av ett drygt tiotal personer som har sin bas i det lilla samhället Charming där de driver såväl laglig som olaglig verksamhet. När gängets ledare Clay, styvpappan till Jax, väljer att utöka klubbens kriminella verksamhet får Jax, som har andra åsikter om hur klubben ska skötas, något att tänka på och hamnar snabbt i en lojalitetskonflikt – familjen eller klubben?

Korta fakta om Sons of Anarchy
• Sons of Anarchy utgörs av sju säsonger. Den sista och avslutande säsongen hade premiär den 9:e september 2014. Serien sändes ursprungligen på FX-channel i USA och blev snabbt kanalens mest framgångsrika program.
• Sons of Anarchy har under årens lopp haft en rad gästinhopp från kända skådespelare och musiker såsom Marilyn Manson, Peter Weller, Courtney Love, Henry Rollins och Dave Navarro.
• Seriens grundare Kurt Sutter säger sig att grundstoryn är vagt inspirerad av Shakespears Hamlet och det förekommer referenser till pjäsen i ett antal avsnitts titlar.
• Kurt Sutter har även en egen roll i serien. Han spelar en fängslad gängmedlem.