Utvandrarna

DVD - Svenskt omslag

Utvandrarna (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

49 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Ingår i kampanj: 2 filmer för 79 kr
"

Vilhelm Mobergs gripande böcker om Karl Oskar och Kristina tillhör klassikerna inom den svenska litteraturen. Jan Troells filmatisering av dessa historier har blivit två fantastiska filmberättelser. Utvandrarna är den första delen och följs upp av Nybyggarna.

"Utvandrarna" tar oss till en fattig småländsk by där Karl Oskar och Kristina tar det svåra beslutet att utvandra till Amerika. Tillsammans med grannar, vänner och barn ger de sig iväg på en oändlig resa mot ett okänt öde i ett främmande land. Många av dem får utstå hårda prövningar, en del når aldrig fram, men de ger inte upp. De kämpar för ett mål och en dröm - drömmen om det nya, stora landet.

"
Ljud: Mono  Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (1.78:1), Anamorfisk 
Språk: Svenska  Längd (min): 184 
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska, Svenska för hörselskadade  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Drama, Svensk  Releasedatum: 2008-08-06 
Originaltitel: Utvandrarna  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Jan Troell   Åldersgräns: Barntillåten 
Inspelningsår: 1969-1970     
Skådespelare: Aina Alfredsson, Allan Edwall, Eddie Axberg, Hans Alfredson, Liv Ullmann, Max von Sydow, Monica Zetterlund, Pierre Lindstedt, Svenolof Bern, Åke Fridell   Extramaterial:  
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Säkrt inget fel på filmen - jag bröt aldrig förpackningen - men jag fick fel film. Jag hade klickat på länken för Utvandrarna/Nybyggarna , fick fel film, kontaktade CDON för byte, fick fel film igen. CDON påstår att jag fått det jag beställt och vägrar skicka mig den rätta. Onödigt tjafs från CDONs sida. Dåligt bemötande och en kund mindre.