Vasa 1628

DVD - Svenskt omslag

Vasa 1628 (DVD)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

59 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Anders Wahlgrens tvådelade dramadokumentär ger en inblick i hur vanligt folk levde till vardags för nästan fyrahundra år sedan, under den tid då det stora Vasaskeppet byggdes. Vi får följa människoöden i en hård tid och livet i skuggan av ett krig, som kom att kallas ?Det trettioåriga kriget?. Stockholm var på den tiden en liten och farlig huvudstad med knappt femton tusen invånare. Skeppsvarvet var stadens största arbetsplats med Margareta Hybertsson som chef.

Det har tagit mer än tre år att färdigställa denna välarbetade filmberättelse. Denna DVD innehåller också en film där Anders Wahlgren gör en vandring i det berömda skeppets spår och berättar hur 1600-talets Stockholm och Vasa gestaltades i serien med hjälp av en mycket avancerad digital teknik.

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Anamorfisk 
Språk: Svenska  Längd (min): 160 
Text: Engelska, Svenska  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Kategori: Dokumentär, Drama  Releasedatum: 2012-06-06 
Originaltitel: Vasa 1628  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Anders Wahlgren Zanden   Åldersgräns: Barntillåten 
Inspelningsår: 2011     
Skådespelare:   Extramaterial:  
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Vasa 1628 imponerade mig. Den är otroligt välgjord, och även om animationerna inte är i stil med amerikanska filmer, så håller den rakt igenom.

Man skulle kunna tro att detta är en film som man enbart ser i skolorna. Så är det inte, det är en mycket trevlig familjefilm också. Rekommenderas!