A New York Love Affair (Untitled)

Video On Demand

A New York Love Affair (Untitled) (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

39 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
Filmen kan även hyras i HD-kvalitet!
Till filmen i HD-kvalitet

En trendig gallerist faller för en smågrinig ny och högst okonventionell kompositör. Deras affär kompliceras av kompositörens bror vars högkommersiella konst säljs till företagskunder i galleriets bakre rum. Svartsjuka, pengar och kärlek är tre ingredienser som till slut ställer allt på sin kant och tvingar alla inblandade att ta ställning!

Ljud: Dolby Digital 2.0  Bild: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelska  Längd (min): 96 
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Komedi, Drama  Releasedatum: 2011-08-10 
Originaltitel: (Untitled)  AKA titel:  
Regissör: Jonathan Parker   Åldersgräns: 15 år 
Skådespelare: Marley Shelton, Vinnie Jones, Adam Goldberg, Eion Bailey, Zak Orth, Michael Panes, Lucy Punch, Ptolemy Slocum, Svetlana Efremova   Bolag:  
Inspelningsår: 2009  Artikelnummer: 29979 
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 1
0%
0%
0%
0%
100%

Är arg för att jag slösade tid på att se den här filmen. Om du inte studerar på Konstfack så se aldrig den här filmen! (Gick inte skicka iväg recentionen om man inte satte ett betyg men i själva verket borde den fått minuspoäng)