Stella Days

Video On Demand

Stella Days (Video On Demand)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

39 kr

Snabbkassa - Hyr direkt utan att logga in

Var noga med att du skriver in rätt e-postadress. Orderbekräftelsen skickas till adressen du uppger med information hur du kan se filmen.
Använd snabbkassan om du inte vill logga in. Efter genomförd betalning dirigeras du till en orderbekräftelse där du kan se filmen. Orderbekräftelsen skickas även till den angivna e-postadressen. Snabbkassan fungerar endast med en digital produkt åt gången.
En liten biograf på den irländska landsbygden är platsen för en dramatisk kamp mellan tro och passion, Rom och Hollywood, och en man och hans samvete. Församlingsprästen Daniel Barry (Martin Sheen) har inte längre något gemensamt med sin kyrka och fruktar att han har förlorat sin kallelse. Film är Daniels stora passion och han vill öppna en teater för att sprida ljus och glädje till folket, men stöter på stort motstånd från biskopen och starka lokala krafter.
Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen 
Språk: Engelska  Längd (min): 100 
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska  Streamtyp: SD - Standard Definition 
Kategori: Drama  Releasedatum: 2012-05-02 
Originaltitel: Stella Days  AKA titel:  
Regissör: Thaddeus O'Sullivan   Åldersgräns: 7 år 
Skådespelare: Martin Sheen, Stephen Rea, Ruth McCabe, Gail Fitzpatrick, Amy Huberman, Trystan Gravelle, Tom Hickey, Joey O'Sullivan, Marcella Plunkett, John Shevlin, Joseph o Sullivan   Bolag:  
Inspelningsår: 2011  Artikelnummer: 29715 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%