ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Prisgaranti på kurslitteratur

Yogi Bear

DVD - Nordiskt omslag

-76%

39 kr
Ord. pris 169 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Fraktklass A

Ingår i kampanj: 3 filmer för 99 kr

Jellystone Park har tappat besökare och borgmästare Brown har bestämt att parken ska stängas och marken ska säljas. Det betyder att familjer inte längre kommer att få uppleva den vackra naturen som parken erbjuder, och vad som är viktigare, Yogi, Bobo och alla deras vänner kommer att kastas ut från det enda hem de haft.

Med den största utmaningen någonsin måste Yogi bevisa att han verkligen är "smartare än den genomsnittslige björnen", och han och Bobo måste slå sig ihop med sin svurne fiende Skogsvaktare Smith för att hitta ett sätt att rädda Jellystone Park från att stänga för evigt.

Ljud: Dolby Digital 5.1  Bild: 16:9 Widescreen, Widescreen (1.85:1), Anamorfisk 
Språk: Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska  Längd (min): 80 
Text: Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Kategori: Tecknat/animerat, Familj, Komedi, Barn  Releasedatum: 2011-06-15 
Originaltitel: Yogi Bear  Region: 2 (Europa) 
Regissör: Eric Brevig   Åldersgräns: Barntillåten 
Inspelningsår: 2010     
Skådespelare: Anna Faris, T.J. Miller, Andrew Daly, Nathan Corddry, Tom Cavanagh, David Stott, Greg Johnson, Christy Quillam   Extramaterial:  
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Jag minns att jag tittade mycket på den tecknade TV-serien om Yogi Björn när jag växte upp och att jag gillade den. Så då blev jag ju ganska nyfiken när jag hörde att denna film släppts och bestämde mig för att se den. Något mästerverk är det väl knappast, men en film behöver ju inte vara ett mästerverk för att vara bra. Jag tycker att det är en bra, rolig och underhållande familjefilm med ett skönt soundtrack och bra skådespelare. Filmen gör sig dock bäst med engelskt tal, då de kunde ha gjort ett aningen bättre arbete med den svenska dubbningen - men att svenskt tal finns att välja till kan dock vara en fördel för somliga.

Handlingen utspelar sig i och omkring Jellystone Park, där Yogi Bear och hans vän Bobo bor. När Yogi och Bobo inte är upptagna med att försöka stjäla folks picknick-korgar - vilket de sällan lyckas med, trots tappra försök - så gör de livet surt för deras vän skogvaktaren. En dag bestämmer sig den korrumperade borgmästare Brown för att stänga Jellystone Park då för få människor söker sig dit. Brown vill istället försöka tjäna pengar på marken. Men Yogi och Bobo planerar att sätta käppar i hjulen för Brown.

Det är väl inget märkvärdigt med själva DVD-produktionen. Det är inget fel på vare sig bilden eller ljudet, men det heller inget utöver det vanliga. Extramaterialet har jag inte kikat på än, så det kan jag inte yttra mig om nu i skrivande stund. Men i alla fall så är det ju själva filmen som är det viktiga, och den tycker jag inte att det är nåt fel på.


Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »