Green Friday – Som Black Friday fast bara på CDON.COM – 28/4 – 2017

Läs mer om Green Friday

Som Black Friday fast på våren – nya erbjudanden varje timme under 24 timmar

Black Friday har på bara några år blivit svenska folkets största shoppingdag. För att möta den ökade efterfrågan lanserade CDON.COM förra året Green Friday, Black Friday på våren. Under Green Friday kommer vi, precis som under Black Friday, släppa nya fantastiska erbjudanden varje timme med start 00:00 ända fram till 23:00.

Få erbjudanden direkt i mailen

Precis som under Black Friday kommer du kunna ta del av våra erbjudande här på vår hemsida, på Facebook och genom våra nyhetsbrev. Så om du inte vill missa något av alla grymma erbjudanden rekommenderar vi dig att gå in på vår hemsida varje timme eller prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-mailadress längre ned på sidan.

Vad kan du då förvänta dig av Green Friday?

Då temat för hela kampanjen är ”Som Black Friday fast bara på CDON.COM” så kan du förvänta dig erbjudanden i samma klass som på Black Friday. Kort och gott helt fantastiska priser på massor av produkter. Du kommer hitta allt från filmer, böcker, kläder till datorer, mobiltelefoner, spel och leksaker. Det kommer att finnas något för alla!

Hur länge gäller erbjudandena?

Det allra flesta av våra erbjudanden kommer att ligga kvar över hela helgen men om du vill vara säker på att säkra just din favorit bör du slå till på en gång för trycket på de bästa erbjudandena kommer att vara högt.

Så var med och ta del av prisfesten under Green Friday, vårens Black Friday.