Panasonic KX-HN6010 Home Safety startpaket

Panasonic KX-HN6010 Home Safety startpaket
Tipsa en vän
1490 kr
fr 94 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Fri frakt

KX-HN6010 Home Safety startpaket


KX-HN6010 – Specifikationer


 • Snabb och enkel installation.
 • Lång räckvidd
 • Inga månadsavgifter

 


Gör ditt hem säkrare på några minuter.


Det har aldrig varit enklare att skydda din familj. Det tar bara ett ögonblick att installera ett Home Safety startpaket och du slipper dyra larmtjänster. Larmade fönster/dörr- och rörelsesensorer skickar dig en signal direkt till din smartphone, surfplatta eller fasta telefon.


*Krav:
- En trådlös router med internetanslutning.
- iPhone 4 eller senare, iPad (iOS 6.0 eller senare),

  eller en Android™-enhet (Android 4.0 eller senare) utrustad med Bluetooth®, Wi-Fi® och system för mikrofon.


 


Du får:


Vill du ha ett smartare hem? Då är vårt Home Safety startpaket rätt sätt att börja.
Komponenterna är enkla att installera med en app på din smartphone/surfplatta och eftersom hela systemet är trådlöst slipper du stöka med sladdar.
När de känner av något, skickar sensorerna i paketet signaler antingen till din smartphone/surfplatta eller till din fasta telefon. Andra Smart Home-enheter kan anslutas för att säkerställa att systemet går att anpassa för framtida behov.Lång räckvidd


Panasonics Smart Home-system klarar en räckvidd på upp till 300 meter. Det betyder att dina kamerar, sensorer och Smart Plugs kan kommunicera med varandra - och av dig - även om du har ett stort hem med stor trädgård.


 


Inga månadsavgiter


Den enda utgiften när du skaffar ett Smart Home-system från Panasonic är själva inköpet. Det finns inga månadsavgifter eller annat som normalt följer med installationen av ett säkerhetssystem i hemmet, kontrollappen är gratis och du behöver inte betala för några molntjänster.

*Kostnader för dataöverföringen kan tillkomma.Säkrare än WiFi


Panasonics Smart Home-system kommunicerar via en trådlös ULE-standard (Ultra Low Energy) som är osynlig för vanliga konsumentprodukter, till skillnad från normal och lätthackad WiFi-överföring.


 


Enkel installation


Eftersom Panasonics Smart Home-system är trådlöst är det också otroligt enkelt att installera. Anslut hubben till ditt nätverk, ladda ner kontrollappen på din smartphone och parkoppla de olika enheterna till hubben.
Till och med parkopplingen är idiotsäker. Parkoppling med "one-push" betyder just att du bara behöver trycka på en knapp på respektive enhet och en knapp på hubben. Så enkelt är det. Och det är lika enkelt att ansluta extra enheter till ditt smarta hemmasystem och du behöver fler.


 


Hubbens smarta funktioner


Hubben är centrum i Panasonics Smart Home-system och har en trådlös uppkoppling till alla enheter i ditt smarta hemmasystem.
Den ansluts med en enkel knapptryckning och kommunicerar med andra Smart Home-enheter på upp till 300 meters avstånd.
Den ansluter också till din fasta telefon så du kan ringa eller ta emot samtal genom hubben. Och den kan spara ner bilder från Smart Plug-aktiverade kameror på ett SD-kort.


 


Sensorer för säkra rörelser


Förutom att varna för inbrottstjuvar och aktivera larmsirener och kameror, kan rörelsesensorer användas för en rad praktiska automatiska funktioner i hemmet.
En rörelsesensor i trappan kan till exempel tända belysning som är ansluten till en Smart Plug nere i hallen Du kan ställa in känsligheten på rörelsesensorn också, så att belysningen inte tänds i onödan till exempel av familjens husdjur.


 


Ett solklart fall


Trots att de bara tar några sekunder att installera är dörr- och fönstersensorerna kvalificerade och effektiva Smart Home-enheter i ditt säkerhetssystem.
Eftersom de är trådlöst kopplade till alla de övriga enheterna i ditt Smart Home-system, kan dörr- och fönstersensorerna göra allt från att skicka en signal till din smartphone och fasta telefon, till att tända belysningen och sätta igång en kraftfull larmsignal.


 


Enkel att använda


Varje del av Panasonics Smart Home-system kan styras helt med hjälp av en intuitiv kontrollapp på din smartphone eller surfplatta.
Appen hanterar allt från visning av direktbild från dina kameror och tända/släcka belysningen, till att signalera om någon av fönster- eller rörelsesensorerna ger utslag. Den kan till och med spela upp vaggvisor i barnkammaren.
Det är som om du har hela hemmet i din smartphone.


 


Vad du vill och när du vill det.


Smart Home-systemet har tre olika driftslägen. Först och främst kan det anpassas för när du är hemma, med automatiska funktioner som att tända belysningen eller varna om någon kommer till entrédörren. Nästa läge innebär att du inte är hemma och aktiverar säkerhetsfunktioner som detektorer till installerade kameror samt fönster/dörr/rörelsesensorer. Det sista läget innebär att systemet är helt avstängt.


 


Du är alltid informerad.


En av de viktigaste trygghetsfaktorerna i Smart Home-systemet är alla de sätt du kan välja för att bli meddelad. Om ditt system känner av ett problem kommer du med andra ord alltid att få reda på det.
Med ett DECT Home Saftey-paket kan du ta emot talade meddelanden från alla larm direkt på din digitala trådlösa handenhet, eller välja att få larmen skickade till både smartphone och en fast telefon.


 


En modern telefon för en modern vardag.


Förutom att bidra till säkerhetsfunktionerna i ditt Smart Home-system har Panasonics trådlösa handenheter ett praktiskt och besparande Smartphone Connect-läge som gör att du kan ringa upp och ta emot fasta telefonsamtal på din smartphone. Du kan också ringa upp eller ta emot smartphone-samtal via din fasta telefon oavsett var i hemmet du befinner dig.
Du kan också dela dina kontakter mellan din smartphone och en Panasonic DECT handenhet med en enkel knapptryckning. Enheter som du kan lägga till.


 


Ett smart system som växer med dina behov.


Smart Home-systemet med sofistikerad nätverksteknik ger dig möjlighet att anpassa och bygga ut systemet när du behöver det. Genom att kombinera vilka som helst av de visade enheterna kan du skräddarsy ett system som är perfekt just för ditt hem. Panasonic fortsätter att utveckla andra enheter som kommer att kunna infogas i ditt system inom en snar framtid.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 557 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 310 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 178 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 94 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »