ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala i april
Jubileum

Världens bästa hörlur. Helt enkelt!

Audio-Technica ATH-M50 Black

2495 kr Tillfälligt slut

Levereras av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

 • Fri frakt vid köp över 1000 kr
 • Exceptionell ljudkvalité
 • Idealisk portabel design
 • Justerbara och vadderade band
 • Spiralsladd

Klassledande kvalitet

Någon sällsynt gång emellanåt stöter vi på produkter som öppnar hörselgångarna så mycket att vi helt enkelt inte kan få nog av dem – och lyssningen blir inte längre ett jobb, utan en passion.

Ljudkvalitet
Klangen är framför allt välbalanserad. Ingen del av frekvensregistret överskuggar någon annan. Basen är mäktig, stram och dynamisk, och mellanregistret är öppet, mjukt och transparent. Till och med diskanten, som kan kännas lite grov med så stora membran (45 mm), är luftig och precis. Allt från konsertflyglar till stråkar och trianglar släpps igenom med fin klang. Ljudbilden växer sig stor och fyllig med lite pådrag från förstärkaren och M50 har inte Shure SRH840:s tendens till lite hårda s-ljud när de spelar högt.

 

 

OMDÖME: Bjässarna från Audio-Technica bjuder på ett stort och varmt ljud som imponerar på oss. Såväl diskant som mellanregister låter över lag kanon, och basen är djup och fin.
BETYG 9

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Specifikationer

 • Driver Diameter: 45 mm
 • Magnet: Neodymium
 • Frequency Response: 15 - 28,000 Hz
 • Maximum Input: 1,600 mW at - kHz
 • Sensitivity: 99 dB
 • Impedance: 38 ohms
 • Weight: 10 oz (284 g) without cable and connector
 • Cable: 1.2 - 3.0 - (3.9' - 9.8') Coiled, OFC litz wire
 • Connector: Gold-plated stereo 1/8" (3.5 mm) connector with strain relief and professional screw-on 1/4" (6.3 mm) adapter

 

Diverse
Inkluderade tillbehör Skyddspåse
Produktfärg Röd
Färg Röd
Header
Produktlinje Audio-Technica ATH
Modell MSR7
Märke Audio-Technica
Förpackad kvantitet 1
Utgåva Limited Edition
Ljudingång
Mikrofontyp Kondensator för elektretmikrofon
Typ av mikrofonmontering På kabel
Ljudsystem
Rekommenderad användning Bärbart ljudsystem
Ytterligare funktioner Minnesskumkuddar, Utvikbara öronlock, Guldpläterad kontakt, L-formad kontakt
Typ Hörlurar med mikrofon
Ljudutgång
Ljudutgångsläge Stereo
Anslutningsteknik Kabelansluten
Impedans 38Ω
Känslighet 99 db
Bländardiameter 45 mm
Hörlurar, Ear-Parts-typ Full storlek
Mått och vikt
Vikt 0,28 kg
Varumärke Audio-Technica

Kabeldetaljer / Typ Kabeldetaljer / Formfaktor Kabeldetaljer / Längd
Hörlurskabel Integrerad
Förlängningskabel till hörlurar Extern 3 m
Förlängningskabel till headset Extern 1,2 m
Specifikationer för ljudingång / Operativt läge för mikrofon
Rundstrålande
Anslutningar / Typ Anslutningar / Anslutningstyp
Hörlurar Minihörlurskontakt, stereo 3,5 mm
Antal recensioner: 11 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Klockrena hörlurar! Prisvärda och superbt ljud! Levererar även på låg volym.

Har letat efter ett par riktigt bra lurar, och äntligen hittade jag dem!
har testat mängder från alla populäre märken och kan säga dessa slår många på fingrarna till detta priset!
Du behöver inte lägga 4500kr på ett par lurar - dessa göra samma jobb!
MYCKET nöjd!
Jag lyssnar mestadels på hardstyle (form av techno) som har mycket bas av olika karaktär och en hel del melodi.
Dessa ska du ha!

Är så glad att jag upptäckte dessa fantastiska lurar!
Det är mäktigt att äntligen höra alla nyanser av låtarna man lyssnar på och även urskilja helt (NYA!) ord i texterna som man aldrig hört innan.
Kan bara instämma med föregående recensenter om att lurarna blir bättre och bättre ju mer man använder dem. Man kan använda dem flera timmar i streck utan att känna att det känns obekvämt.
Tack Audio Technica!!

Snabb leverans,bra ljud och juste pris - vad kan man mer önska sig?

Håller med alla nedan.

Kompromisslösa hörlurar med mycket bra ljud, sköna, bra kvalité..!
Hör detaljer i musiken, som jag inte har hört förut.

Och min Samsung Galaxy S2 orkar att driva dem på lagom hög volym.

Och jag är kräsen, och har provat många andra hörlurar som jag har varit missnöjd med!

Fullständigt otroligt ljud. Hade någon bett mig lyssnat på musik i dessa och sagt att de kostade 10 000> hade jag trott på det alla dagar i veckan.

Jag lyssnar på allt ifrån Hotel California till hardstyle-dunk med Headhunterz och låtarna har aldrig låtit bättre. Och då har jag sett Headhunterz live ;)

Rekommenderas oerhört starkt!

Ska tydligen bli bättre desto mer man använder den, och jag tycker den redan låter fantastiskt :) Fungerar bra för att producera och mixa musik men också lika bra för att bara lyssna och njuta av musik :)
Jätte bra hörlurar!!!

Håller vad det lovas vill här utlovas! Ljudbilden är verkligen exceptionell! Har man som de flesta ett normalt dynamikomfång så kan man när man vant sig med ljudet i hörluren nästintill utskilja varje pipa i en orgel på grund av de distinkta och rena ljudet i luren! Basen är stum och distinkt, ingen sladdrig bas som efterfrågas av Volvoraggare här inte! ;) Jämförelsevis med AKG som har lurar för dubbla priset men som låter i samma prisklass som denna (eller tvärtom om man nu vill lägga det åt andra håller). Mellanregistret är som tidigare nämnt mycket klart och detaljrikt och lyfter fram de flesta instrument och sång helt magiskt fint (kan jämföras med gåshud för bättre liknelse!). Och diskanten skriker på som den ska med en liten touch av Bonnie Tyler (krispigt ljud)

Ett tips till er som är sugna på att köpa denna mycket prisvärda hörlur är att låta membranen i hörluren få mjuka upp sig innan ni bedömer den. ATH-M50 är nämligen en gedigen bygd mojäng som är gjord för att ge bra ljud! Därför behöver den tid på sig att ge ett mjukt och sammansatt ljud (bas,mellanregister och diskant). Så låt den ligga på och spela olika former av musik med lite lägre än "normal lyssnarvolym" över en natt sådar sen så låter den mer än 100% bättre! Bästa ljudkvalité nås dock efter ca 3 veckors lyssnande (Efter mitt gehör).

Jag använder en Cowon J3 till mina Audio Technica för att få bästa möjliga portabla upplevelse! :) (ett tips för er som även funderar på att köpa en bärbar spelare med! Jag ber er att inte använda t.ex Ipod, Iphone etc etc för det drar ner oerhört mycket på ljudbilden!)

Har använt ett stort antal lurar under åren: Koss porta pro (3 par som alla gick sönder efter 6 månader ungefär), Akg K26P (2 par) samt Akg K518DJ. Visst ljudet har blivit bättre för varje uppgradering men har alltid känt att det varit något som saknats....

(Fokuserar på hur lurarna fungerar till Mp3-spelare då de andra omdömena täckt in allt det andra så bra =))

Då tanken var att använda dessa lurar uteslutande för portabelt ljud så var jag orolig om min mp3-spelare skulle klara av dem, vilket då var en Iriver clix 2 (17mw ut per kanal) och visst det lät ok men inte mer... Beslutade mig då för att inflörskaffa en Cowon J3 (29mw ut per kanal) och vilken skillnad! Dessa lurar drivs oerhört bra med Cowonen, inget behov av någon portabel förstärkare (tex fiio F5). För första gången någonsin så känner jag mig totalt nöjd med mitt portabla ljud!

Lurarna sitter bekvämt och fångar upp örat på ett bekvämt sätt och klämmer inte, även om du har använt dem konstant under 4-5 timmar.

Basen är djup och relativt rapp, vissa partier kan dock bli lite grötiga men inget man reagerar speciellt på. Ska sägas att jag lyssnar mest på hardstyle och basen uppfyller mer än väl behoven inom denna genere. Även mellanregistret flyter på väldigt fint och i princip oavsett vilken genere du föredrar så lyfter lurarna fram den på bästa sett.

Så till alla er därute som har funderat över att ha dessa lurar till en mp3-spelare så funkar det jättebra bara du har tillräckligt med kraft ut från din mp3, cowonen rekomenderas starkt för att uppnå detta!

Har väldigt svårt att se någon bli besviken efter ett köp av dessa!

Bra lurar och jag är mer ön nöjd med hur de låter. Ett minus kan väl vara att det kan vara jobbigt att ha på sig dem under längre perioder.

Klockrena lurar, bra kabel vilket jag många verkar ha något emot (spiral kabel som töjs ut när det behövs).
Basen och detaljrikedomen är nyckelorden för dessa lurar, känns väldigt gedigna i kvaliteten tom bättre än vissa AKG lurar.

Dessa är min öron bättre än t.ex. HD650 som iofs är en öppen lur men kostar det dubbla.

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 892/mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 477/mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 262/mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 130/mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »

ANNONS