Huawei Honor 9 Grå

Huawei Honor 9 Grå
Tipsa en vän

-14%

4290 kr
Ord. pris 4990 kr
Delbetala fr 195/mån
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Fri frakt

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
 • Fri frakt
 • Elegant Design
 • Dubbla kameror 20 MP + 12 MP
 • Snabbare och slätare prestanda
 • Innovative superbred 3D-ljudbildsteknik
 • 4GB Ram
 • 64GB Minne
 • Dual Sim

Design: Rent Fenomenal, Ur Alla Synvinklar

Nu med välvt 3D-glas
Honor 9 ligger inbäddad i välvt 3D-glas och har en fantastiskt effektfull färgsättning. Läckra nanotexturer har karvats in i glaset med hjälp av fotoetsningsteknik. Den enastående vackra välvningen av glaset åstadkoms med en termal böjningsprocess. Tillsammans får detta Honor 9 att bada i ett trolskt skimmer med en intensiv glöd.

Enastående utförande
Alla glashöljena kontrolleras mycket noggrant, och en ny gjutform används för vart 500:e exemplar som tillverkas. Det är endast tack vare en uppfinningsrikedom och ett utförande på denna höga nivå som Honor 9 kan bjuda på en så imponerande kombination av modern design och teknik.

Integrerad design med imponerande look
Det extremt noggrant framställda bakstycket av välvt 3D-glas övergår på ett elegant sätt i den sandblästrade metallramen och är inte bara en fröjd för ögat utan också mycket skönt att hålla i.

Kamera: skärpa på ny nivån
Uppgraderad dubbellinskamera

Den avancerade dubbellinskameran i Honor 9 fångar omvärlden med otroligt hög upplösning, detaljnoggrannhet och färgåtergivning. Genom att kombinera styrkorna hos den monokroma linsen (20 MP) och RGP-linsen (12 MP) har Honor 9 tagit dubbellinstekniken till en ny nivå.

Överlägsen känsla vid fotografering i dåligt ljus
Slipp vara ”mörkrädd”. Våra innovationer inom området pixel-binning ger dubbla ljusstyrkan i dåligt ljus *1 vilket betyder att du kan ta skarpa bilder, dag som natt.

Dubbellins med hybridzoom
Få med varenda liten detalj med Honor 9:s dubbellins med hybridzoom - för ännu skarpare bilder även vid 2x zoom.

Dela videosnuttar
Med videoredigeringsfunktionen Quik i Honor 9 kan du skapa dina egna mästerverk med ett par enkla tryck på skärmen så att du snabbt kan dela videoklippen med vänner och familj. Dessutom kan du ge dina stillbilder liv: Varje gång du knäpper en bild tar kameran en 2-sekundersvideo som visar vad som hände precis före och efter. Med videoredigeringsfunktionen Quik *2 kan du sedan sätta ihop en hel liten berättelse av videsnuttarna.

Ljud: rena drömmen för alla hifi-entusiaster
Huawei histen 3d audio technology

Huawei Histen 3D audio technology får musiken i din Honor 9 att låta nästan som om den spelades live.

Innovative superbred 3D-ljudbildsteknik gör att du kan njuta av virtuellt ljud i dina hörlurar. Det finns 3 lägen: nära, fram och brett. Det första (”near”) ska efterlikna den ljudupplevelse man får när man lyssnar på musik i vanliga lurar, genom en hemmabioanläggning resp. när när man sitter i en konsertsal. Låt musiken omsluta dig. När som helst. Var som helst.

Finavstämt ljud
Ljudet är kunnigt finavstämt av den Grammy-vinnande ljudteknikern Rainer Maillaed - Honor 9 lyfter fram den unika karaktären hos olika typer av musik för att åstadkomma en mer naturtrogen och genuin musikupplevelse.


Honor 9 har samarbetat med Monster för att optimera ljudkvalitén - Honor Purity equalizer. Tack vare denna kan Honor 9 återge HD-ljud med enastående ljudskärpa, ett varmt mellanregister, kristallklar diskant och distinkta bastoner som inte dränker musiken.

Prestanda: never stop
Snabbare och slätare 
Honor 9 är ett riktigt prestandapaket. Tack vare Honor 9:s chipset ”Kirin 960” är CPU-prestandan 18% vassare och grafikprocessorn 180% snabbare än den förra genetrationen, vilket borgar för en snabbhet som varar.

Minnesresurserna på upp till 4 GB RAM och 64 GB Lagringsutrymme gör inte saken sämre.

EMUI 5.1 
Tygla effektivt AI-kraften med EMUI 5.1 som på ett smart sätt anpassar resursallokeringen och minneshanteringen baserat på ditt användarmönster vilket ger mindre lagg och snabbar upp uppstart med upp till 20%. EMUI 5.1 ger dessutom gamingen mer fart och flyt samtidigt som Game Performance Cruise System, som sänker energiförbrukningen, förlänger speltiden och ger en smidig spelupplevelse även vid lång användning.

Display: bilder med det där lilla extra
Tack vare den 5,15" stora FHD-skärmen - som har en pixeltäthet på 428 PPI, naturtrogen färgåtergivning och färgmättnadsnivåer på upp till 96% - ser allt så mycket bättre ut på Honor 9. Med sina lägen för solsken, natt och ögonkomfort ser den till att displayen alltid ger dig perfekt bild - när som helst och var du än befinner dig.

Batteri: kraft så det räcker – länge
Med sitt kraftfulla 3.200 mAh -batteri och Smart Power 5.0 under skalet, har Honor 9 en uthållighet som imponerar - du kan t.ex. spela upp musik offline i upp till 78 timmar. SuperCharge-tekniken (9V, 2A) ser till att du kan ladda ett urladdat batteri från till 40% av sin kapacitet på bara en halvtimme.

Fingeravtryck: smartare fingeravtrycksavläsning
Med fingeravtryckssensorn fram på Honor 9 kan du snabbt låsa upp telefonen utan att behöva plocka upp den. Fingeravtryckstekniken i Honor 9 lär sig mer och mer, vilket gör att både snabbheten och säkerheten förbättras hela tiden.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Bra mobil till mycket bra pris, kanon kamera och ljud. Snygg också.

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Vill du inkludera en försäkring till din produkt?
Huawei Honor 9 Grå

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 1491/mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 777/mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 411/mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 195/mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »