Kläder

Här på CDON.COM har vi samlat några av marknadens mest välkända och eftertraktade klädmärken. Här hittar du allt från klassiskt herrmode till praktiska och snygga barnkläder. Läs mer

Det utbud av kläder som du hittar här är ett resultat av lika delar god kunskap om de senaste trenderna samt år av branscherfarenhet om vilka grundplagg som alltid efterfrågas oavsett rådande mode. Vår ambition är att du alltid ska hitta det du letar efter i klädesväg samtidigt som att du hittar inspiration till nya inköp.

Vi samarbetar med många av de största varumärkena just nu och kan ofta erbjuda våra kunder bra erbjudanden på spännande nyheter. När det gäller herrkläder så säljer vi bland annat klassiskt trendiga herrkläder från Ben Sherman, Amerikansk casual från Dockers, stilrent ungdomsmode från G-Star och elegant preppy från Henry Lloyd.

När det kommer till dammode har vi valt att satsa på en härlig kombination av nya, trendiga varumärken tillsammans med ett flertal gamla klassiker som alltid går hem. Här hittar du bland annat färgstarka kollektioner från Desigual, elegant klassisk stil från Esprit, klassiskt såväl som modernt jeansmode från Levi’s och snygga underkläder från Pretty Polly.

Utöver detta kan vi också erbjuda ett stort utbud av barnkläder för de allra minsta upp till den kräsna tonåringen. Vad sägs om märken som Petit Bateu, Ticket Outdoor, Geggamoja och The Outdoor Factory för att nämna ett fåtal.