Jobba på CDON.COM

Jobba hos oss Jobba hos oss

JOBBA HOS OSS

Vill du också vara en del av ett ungt och dynamiskt företag med ambitionen att bli nordens, inte bara största, utan även bästa e-handelsplats?

Vi har i dag över 130 personer anställda på huvudkontoret i Malmö och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med fler duktiga medarbetare inom de olika segmenten på vårt företag.

CDON.COM ingår i Qliro Group som sedan 1999 har utökat och breddat sin produktportfölj till att vara en ledande e-handelsaktör inom konsumentvaror och livsstilsprodukter med CDON.COM, Lekmer, Nelly (Nelly.com, NLYman.com, Members.com), Gymgrossisten (Gymgrossisten.com/Gymsector.com, Bodystore.com, Milebreaker.com) och Tretti. I koncernen ingår även betaltjänsten Qliro.

Att bli en del av CDON.COM innebär att bli en del av ett företag i ständig förändring. Utvecklingen går snabbt framåt, och vi vill vara en del av framtiden. Vi som jobbar på CDON.COM brinner för det vi gör, därför drar vi oss inte för att kavla upp ärmarna och ta action. För vi vet, att det är just vårt driv och vår hunger för resultat och kundnöjdhet, som gör oss till en ledande aktör i den dynamiska tillväxtsektor som e-handel är.

Vill du vara en del av CDON.COM och Qliro Groups framgångar? Vi söker individer som stimuleras av en miljö där de uppmuntras att ta egna initiativ och får ta mycket eget ansvar, någon som har passion för e-handel och affärer. Känner du att just din insats kan ta oss ännu ett steg framåt? Titta igenom våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan. Vi erbjuder roller inom ett stort antal verksamhetsområden – från inköp och marknad till IT, logistik eller ekonomi.

Klicka här för att se samtliga lediga tjänster som annonseras just nu