Leksaker

Här hittar du alla typer av leksaker för barn i alla åldrar – såväl de senaste, mest populära produkterna som välbekanta klassiker med en given plats i alla barnfamiljers hem. Utbudet är mycket omfattande, men produkternas kvalitet och barnets säkerhet är alltid i fokus. Läs mer

barnkläder med motiv från välkända filmer och serier
från130:-
barnkläder med motiv från välkända filmer och serier
Från 130 kr
Läs mer
Köp leksaker, barnkläder och inredning från LEGO
Köp leksaker, barnkläder och inredning från LEGO
LEGO leksaker
Läs mer
Brädspel och sällskapsspel för hela familjen
Brädspel och sällskapsspel för hela familjen
Brädspel
Läs mer
Bilbarnstolar, barnvagnar, babyleksaker och mycket mer
Bilbarnstolar, barnvagnar, babyleksaker och mycket mer
Barn & baby
Läs mer
 • H11WH Hawkeye

  En Fantastisk drönare! Hawkeye är drönaren som passar både till utomhus- och inomhusfly...

    995 kr
 • H98 Vulture

  Vulture är fullmatad med teknik jämfört med andra drönare i denna prisklass! Drönaren h...

    499 kr
 • Shadow Copter

  Bli pilot i vardagsrummet! Sugen på att prova något nytt? Skaffa dig en radiostyrd heli...

    299 kr

För att hitta rätt bland leksakerna kan du enkelt att sortera efter kategori. I menyn längst upp till vänster återfinns alla tänkbara leksakstyper, inklusive pyssel, utomhusleksaker, radiostyrt, trolleri, sport, experiment och mycket annat. Lika enkelt är det att sortera efter tillverkare eller varumärke, som Disney, LEGO, BRIO, Playmobil m.fl.

Leksaker för yngre

Här hittar du med andra ord enkelt den perfekta roliga och lärorika presenten till de yngre familjemedlemmarna, oavsett ålder. För de allra yngsta är det enkla, gärna färgglada leksaker som gäller. I början kan det vara nog så intressant att iaktta och senare greppa saker. Då är ett babygym eller en babysitter bra val.

Eller för de lite äldre

För lite större barn som börjat leka och lära på allvar passar enklare byggsatser och pussel bra. Utomhusleksaker, som trehjulingar på sommaren och pulkor på vintern, är kanske ännu roligare och ger dessutom barnet motion. De lite större barnen kommer att uppskatta radiostyrt, trolleri och experiment desto mer. Naturligtvis finns alla kategorier representerade på CDON.COM och du kan känna dig trygg med att alla leksaker håller mycket hög kvalitet.

Utöver leksaker har CDON.COM ett brett utbud av praktiska och användbara tillbehör som bilbarnstolar och inredningsdetaljer till barnrum. Kort sagt har vi allt för barnen!