Leksaker

Här hittar du alla typer av leksaker för barn i alla åldrar – såväl de senaste, mest populära produkterna som välbekanta klassiker med en given plats i alla barnfamiljers hem. Utbudet är mycket omfattande, men produkternas kvalitet och barnets säkerhet är alltid i fokus. Läs mer

Säkra din adventskalender inför julen
upp till-30%
Säkra din adventskalender inför julen
Upp till 30% rabatt
Läs mer
Inred barnrummet inför kyliga vinterdagar
upp till-50%
Inred barnrummet inför kyliga vinterdagar
Upp till 50% rabatt
Läs mer
Gosiga mjukisdjur till kanonpriser
upp till-60%
Gosiga mjukisdjur till kanonpriser
Upp till 60% rabatt
Läs mer
Brädspel och pussel för alla åldrar
från59 kr
Brädspel och pussel för alla åldrar
Från 59 kr
Läs mer
  • L.O.L., Lil Outrageous Littles, Överraskningsdocka

    Med Lil Outrageous Littles får du sju lager av skojigheter och överraskningar med varje L.O.L.-docka. Varje boll är ett spännande mysterium för de små och man vet aldrig vad man kommer att få. Dags att samla hela gänget av dessa ursöta dockor! För varje lager du skalar av så visar sig en ny ledtråd till vad som komma skall och små föremål, exempelvis söta skor, en keps eller...

    129 kr
    Ord. pris 159 kr

För att hitta rätt bland leksakerna kan du enkelt sortera efter kategori. I menyn längst upp till vänster återfinns alla tänkbara leksakstyper, inklusive pyssel, utomhusleksaker, radiostyrt, trolleri, sport, experiment och mycket annat. Lika enkelt är det att sortera efter tillverkare eller varumärke, som Disney, LEGO, BRIO, Playmobil m.fl.

Leksaker för yngre

Här hittar du med andra ord enkelt den perfekta, roliga och lärorika presenten till de yngre familjemedlemmarna, oavsett ålder. För de allra yngsta är det enkla, gärna färgglada leksaker som gäller. I början kan det vara nog så intressant att iaktta och senare greppa saker. Då är ett babygym eller en babysitter ett bra val.

Eller för de lite äldre

För lite större barn som börjat leka och lära på allvar passar enklare byggsatser och pussel bra. Utomhusleksaker, som trehjulingar på sommaren och pulkor på vintern, är kanske ännu roligare och ger dessutom barnet motion. De lite större barnen kommer att uppskatta radiostyrt, trolleri och experiment desto mer. Naturligtvis finns alla kategorier representerade på CDON.COM och du kan känna dig trygg med att alla leksaker håller mycket hög kvalitet.

Utöver leksaker har CDON.COM ett brett utbud av praktiska och användbara tillbehör som bilbarnstolar och inredningsdetaljer till barnrum. Kort sagt har vi allt för barnen!