Leksaker

Här hittar du alla typer av leksaker för barn i alla åldrar – såväl de senaste, mest populära produkterna som välbekanta klassiker med en given plats i alla barnfamiljers hem. Utbudet är mycket omfattande, men produkternas kvalitet och barnets säkerhet är alltid i fokus. Läs mer

Leksaker och barnprodukter från LEGO
Leksaker och barnprodukter från LEGO
LEGO
Läs mer
Upp till 60% rabatt på adventskalenderar
upp till-60%
Upp till 60% rabatt på adventskalenderar
Upp till 60%
Läs mer
Brädspel och sällskapsspel för hela familjen
Brädspel och sällskapsspel för hela familjen
Brädspel
Läs mer
 • Train my Dino

  Tämj din egen dinosaur! Som du vet dog de flesta dinosaurierna ut för 65 miljoner år se...

    399 kr
 • H98 Vulture

  Vulture är fullmatad med teknik jämfört med andra drönare i denna prisklass! Drönaren h...

    499 kr
  995 kr
 • BSD Viper 1/10

  4WD eldriven Monstertruck - Mycket prisvärd!! BSD Viper från BSD Racing bjuder på helt ...

    1595 kr
  1995 kr

För att hitta rätt bland leksakerna kan du enkelt att sortera efter kategori. I menyn längst upp till vänster återfinns alla tänkbara leksakstyper, inklusive pyssel, utomhusleksaker, radiostyrt, trolleri, sport, experiment och mycket annat. Lika enkelt är det att sortera efter tillverkare eller varumärke, som Disney, LEGO, BRIO, Playmobil m.fl.

Leksaker för yngre

Här hittar du med andra ord enkelt den perfekta roliga och lärorika presenten till de yngre familjemedlemmarna, oavsett ålder. För de allra yngsta är det enkla, gärna färgglada leksaker som gäller. I början kan det vara nog så intressant att iaktta och senare greppa saker. Då är ett babygym eller en babysitter bra val.

Eller för de lite äldre

För lite större barn som börjat leka och lära på allvar passar enklare byggsatser och pussel bra. Utomhusleksaker, som trehjulingar på sommaren och pulkor på vintern, är kanske ännu roligare och ger dessutom barnet motion. De lite större barnen kommer att uppskatta radiostyrt, trolleri och experiment desto mer. Naturligtvis finns alla kategorier representerade på CDON.COM och du kan känna dig trygg med att alla leksaker håller mycket hög kvalitet.

Utöver leksaker har CDON.COM ett brett utbud av praktiska och användbara tillbehör som bilbarnstolar och inredningsdetaljer till barnrum. Kort sagt har vi allt för barnen!