Leksaker

Här hittar du alla typer av leksaker för barn i alla åldrar – såväl de senaste, mest populära produkterna som välbekanta klassiker med en given plats i alla barnfamiljers hem. Utbudet är mycket omfattande, men produkternas kvalitet och barnets säkerhet är alltid i fokus. Läs mer

Månadens leksakspaket

Appstyrda leksaker från Sphero
från1090:-
  • BB-8
  • R2-D2™
Appstyrda leksaker från Sphero
Från 1090 kr
Läs mer
Nyheter från LEGO®
från129:-
Nyheter från LEGO®
Från 129 kr
Läs mer
Inred barnrummet i våriga kulörer
från79:-
Inred barnrummet i våriga kulörer
Från 79 kr
Läs mer
BRIO Lära-gå-vagnar
Från219:-
BRIO Lära-gå-vagnar
Från 219 kr 299 kr
Läs mer
Barnkläder från Kuling
upp till-69%
Barnkläder från Kuling
Upp till 69% rabatt
Läs mer
Funko-POP
minst-30%
Funko-POP
Minst 30% rabatt
Läs mer
BRIO
BRIO
Från 69 kr
Läs mer
Sylvanian Families
Sylvanian Families
Från 89 kr
Läs mer

För att hitta rätt bland leksakerna kan du enkelt sortera efter kategori. I menyn längst upp till vänster återfinns alla tänkbara leksakstyper, inklusive pyssel, utomhusleksaker, radiostyrt, trolleri, sport, experiment och mycket annat. Lika enkelt är det att sortera efter tillverkare eller varumärke, som Disney, LEGO, BRIO, Playmobil m.fl.

Leksaker för yngre

Här hittar du med andra ord enkelt den perfekta, roliga och lärorika presenten till de yngre familjemedlemmarna, oavsett ålder. För de allra yngsta är det enkla, gärna färgglada leksaker som gäller. I början kan det vara nog så intressant att iaktta och senare greppa saker. Då är ett babygym eller en babysitter ett bra val.

Eller för de lite äldre

För lite större barn som börjat leka och lära på allvar passar enklare byggsatser och pussel bra. Utomhusleksaker, som trehjulingar på sommaren och pulkor på vintern, är kanske ännu roligare och ger dessutom barnet motion. De lite större barnen kommer att uppskatta radiostyrt, trolleri och experiment desto mer. Naturligtvis finns alla kategorier representerade på CDON.COM och du kan känna dig trygg med att alla leksaker håller mycket hög kvalitet.

Utöver leksaker har CDON.COM ett brett utbud av praktiska och användbara tillbehör som bilbarnstolar och inredningsdetaljer till barnrum. Kort sagt har vi allt för barnen!