Brio

Hos oss på CDON.COM hittar du hundratals produkter från Brio för ditt barn, baby och barnrum. Här hittar du allt från de populära Brio-tågen, tågbanorna och träleksakerna till den ikoniska clownen samt Lära-Gå-Vagnen. Klicka här för att läsa mer…

 

Stort utbud av träleksaker från Brio

Det svenska leksaksföretaget Brio har funnits sedan 1880-talet men det var inte förrän tidigt 1900-tal som de började tillverka och sälja de träleksaker vi känner till idag. Brio-leksaker är något de flesta lekt med under sin barndom och är fortfarande väldigt populära bland både barn föräldrar tack vare sina lekfulla former och slitstarka material. När man tänker på Brio går tankarna ofta till den klassiska träjärnvägen eller Brio-spisen i rött. Numera finns det hundratals olika Brio-leksaker, så det finns garanterat något som passar barn i alla åldrar.

Giftfria leksaker för ditt barn

För att leksakerna ska vara säkra för ditt barn och hålla länge så använder Brio sig av kemikaliefria färger. De har även arbetat under en längre tid för att metalldelarna ska vara så nickelfria som möjligt, hela 1/1000 av gränsvärdet. Du kan känna dig trygg när ditt barn leker med en Brio-leksak.

Leksaker som stimulerar barns inlärningsförmåga

Brio strävar efter att skapa leksaker som är roliga att leka med men som även kan hjälpa barn i sitt lärande. Till exempel kan gåvagnen hjälpa ditt barn att ta sina första steg medan Brio Clown hjälper koordinationsförmågan på traven, samtidigt som ditt barn får möjlighet att lära sig färgerna på ringarna som staplas.

Brio tågbana & tåg – en leksaksklassiker

Letar du efter en klassisk present till dop eller födelsedag? Brio tågbana med tillhörande tåg och lok är en sann klassiker som aldrig går ur tiden. Tack vare den variationsrika tågbanan kan ditt barn ändra formen på rälsen och komplettera med nya spår vartefter. Vi har en mängd olika tågpaket från Brio, oavsett om du är ute efter den klassiska järnvägen eller någon av de senare modellerna med batteridrivet lok.

Köp en leksak från Brio idag

Du får snabb och säker leverans med CDON.COM. Köp ditt barns Brio-leksaker hos oss idag så får du klassiska multifunktionella leksaker som håller en hel livstid. Du handlar alltid tryggt och säkert på Nordens största varuhus och skulle du ha några frågor så är du välkommen att kontakta vår kundservice.