Squishys

Visa kategoribeskrivning

Köp Squishy leksaker

Squishy skumleksaker är de senaste superleksakerna för både barn och vuxna.

Nu har efterträdaren till Fidget Spinnern kommit till Sverige. Den mest populära leksaken just nu heter Squishy. Squishies är mjuka skumleksaker som liknar de klassiska stressbollarna, men med söta och roliga motiv.

Barnen får använda händerna och träna motoriken på de söta squishisarna som formas när man klämmer på dem och går tillbaka till sin ursprungsform när man släpper. Någonting som barnen kan roa sig med i flera timmar.

Squishies passar även för vuxna som känner sig rastlösa eller som gillar att ha något att klämma på. Squishy är en uppdaterad, söt och rolig variant på den klassiska stressbollen. En enkel, billig och rolig leksak.

Välj och vraka bland massor av populära Squishy leksaker nedan.

  • Squish-Dee-Lish Squishy Animals

    Squishy! Squish! Alla kommer vilja ha sin egen Squish-Dee-Lish efter att ha sett en och definitivt efter att ha känt på en. Squish-Dee-Lish-djuren är underbara att klämma och trycka på för att sedan växa in i sin vanliga form – om och om igen. Squish-Dee-Lish är samlingsobjekt och kommer i massor av roliga former. Vilken blir ditt barns favorit? Kattcupcaken, den lilla grise...

    79 kr
    Ord. pris 99 kr