Tapeter & Väggdekorationer

På CDON hittar du snygga fototapeter, väggdekorationer och mycket mer som hjälper dig att förvandla och smycka ditt hem. Vi har väggdekorationer både för vuxna och barn. I vårt sortiment hittar du garanterat något som passar dig. Läs mer…

 

Fototapet

Förvandla ditt vardagsrum till en magisk skog eller sätt upp en tapet med New York och känn storstadsvibbarna med en snygg fondvägg. Till barnens rum har vi både fotbollstapeter och tapeter med gulliga hästar. Kolla in vårt sortiment så hittar du fler fina motiv.

Tapeterna är tillverkade i slitstark vattenavvisande och reptålig non woven och klistras upp på väggen som en vanlig tapet. De kommer i flera olika storlekar så att du kan matcha in dem i det rum du vill.

Väggdekor

Om du inte vill sätta upp en tapet eller kladda med tapetklister så är väggdekorer ett snabbt och enkelt sätt att förvandla ett rum på. De kommer i många olika färger och figurer och passar utmärkt i barnrum eftersom du kan ta bort dem och byta ut dem i takt med att barnet blir äldre och byter smak.

Hos oss hittar du väggdekorationer med minionerna från Dumma mej, vilda djur, bilar och mycket mer. Du kommer garanterat att hitta väggklistermärken som passar just ditt rum!

Väggdekorationer med väggord

För en romantisk känsla kan du sätta upp en väggdekor med text. Du hittar ett stort urval av väggtexter i olika typsnitt hos oss, t ex ett recept på kärleksmums som passar perfekt i köket, eller en väggdekor med ordet ”Tvättstuga” som du enkelt kan fästa på dörren till tvättstugan.

Sovrummet kan piffas upp med ”Always kiss me good night” ovanför sängen. När du vill ta ner den så använder du bara en hårfön och drar försiktigt så får du snabbt och enkelt bort dekalen från väggen.

Köp fototapeter och väggdekorationer på CDON.COM idag

Vi har även fina tapeter för babyrum, självlysande stjärnor och mycket mer. Du får snabb och säker leverans med CDON.COM. Snygga till ditt hem med fototapeter och väggdekorer snabbt och enkelt!