Live at River Plate (Musik-DVD)

AC/DC

Live at River Plate
Tipsa en vän
159 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Disc 1

 • 1

  Rock N Roll Train

 • 2

  Hell Ain’t A Bad Place To Be

 • 3

  Back In Black

 • 4

  Big Jack

 • 5

  Dirty Deeds Done Dirt Cheap

 • 6

  Shot Down In Flames

 • 7

  Thunderstruck

 • 8

  Black Ice

 • 9

  The Jack

 • 10

  Hells Bells

 • 11

  Shoot To Thrill

 • 12

  War Machine

 • 13

  Dog Eat Dog

 • 14

  You Shook Me All Night Long

 • 15

  T.N.T.

 • 16

  Whole Lotta Rosie

 • 17

  Let There Be Rock

 • 18

  Highway To Hell

 • 19

  For Those About To Rock (We Salute You)


Artist: AC/DC Titel: Live at River Plate
Label: Columbia Bolag: SME
Mediatyp: Musik-DVD Releasedatum: 2011-05-06
Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar Katalognummer: SME-8869761-8199
EAN: 0886976181994
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 6 Genomsnittsbetyg: 4,3
67%
17%
0%
17%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

Fredrik

Detta är när AC DC är som bäst!! Ljudet är kristallklart, publiken är fantastisk, och en jäkla stor show. Det är fult ös från första gitarriffet till det sista.
Denna live spelningen är ett måste för alla musik älskare!!!!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Niclas

riktigt stor mäktig show med grym publik. men ljudet är uselt mixat, saknar helt live känslan i dom flesta låtarna. dåligt tryck helt enkelt :( väldigt synd för det skulle ha vart en klar 5a om det inte var för det dåliga ljudet :( blev besviken när jag såg den iaf tyvärr...

Detta är när AC DC är som bäst!! Ljudet är kristallklart, publiken är fantastisk, och en jäkla stor show. Det är fult ös från första gitarriffet till det sista.
Denna live spelningen är ett måste för alla musik älskare!!!!

Recension kopierad från NEVERTOOLOUD.SE, svensk hemsida för hårdrockare

Att kolla på AC/DC live är som att en dröm går i uppfyllelse, och det har alltid varit lika imponerande att kolla på en live-dvd med detta band. Live At River Plate höjer dock ribban ytterligare och detta må vara den bästa live-dvd jag någonsin sett!

Det bästa med AC/DC är att man alltid vet vad man får. Det kvittar om det handlar om en ny skiva eller konsert, man vet exakt vad som erbjuds och det är svårt att bli besviken. På förhand var jag dock orolig för hur Live At River Plate skulle falla mig i smaken, då jag på trailers sett att de använt sig av split screen (flera olika klipp i bild samtidigt) och mycket snabba klippningar. Efter att ha sett konserten blev jag överbevisad – jag hade inget att vara orolig över.

Det är snart två år sedan jag såg AC/DC live, och denna dvd avspeglar samma turné fast ett halvår senare. Allt filmades i Buenos Aires i slutet av 2009 och sedan dess har jag varit peppad på att se vad de lyckats åstadkomma med dvd:n. Och nu kan jag säga att exakt allt är perfekt, varenda kameravinkel sitter som den ska och bandet presterar lika bra, om än inte bättre, som när jag såg dem på Ullevi.

Under totalt tre dagar har de filmat med 32 olika kameror i HD-format och resultatet är helt enastående. Må tro att jag var häpnad efter att ha spenderat nästan två timmar med konserten. Trots att man har upplevt allt själv med egna ögon och öron så visar Live At River Plate exakt hur det är att skåda världens bästa band live, och trots användandet av split screen så känns det som att man är tillbaka till 21 juni i ett soligt Göteborg.

De få saker jag kan ifrågasätta är hur de har tänkt när de sätter samma klipp av Angus tre gånger i bild (split screen- effekten) för att sedan snabbt ändra till två andra klipp bredvid ett av klippen med Angus. Detta känns ganska störigt, och eftersom de byter så snabbt till andra klipp undrar jag om de inte gjort något fel.

Vad är då det bästa med dvd:n? Jag ska inte säga allt, utan jag ska faktiskt vara ärlig och säga att det ultimata med denna konsert är publiken. Fy fan, säger jag bara! Publikhavet hoppar upp och ner till varje låt och det är underbart att höra när samtliga i publiken nynnar riffet till Dirty Deeds. Att publiken är bäst i Buenos Aires är alltså ren fakta. Kamerorna längst bak skakar av att publikhavet inte står still – och det säger allt.

Det är fantastiskt filmat och när You Shook Me All Night Long gjort entré återstår det bästa från konserten och gåshuden vägrar lägga sig. Jag är så grymt imponerad av Live At River Plate att det knappt är sant, och så som AC/DC själva säger: This is the ultimate AC/DC-experience!

Det kanske är fel på ljudet på min tv men låter det inte väldigt lamt för att vara ac/dc Inget tryck i musiken längre ? Men i det stora hela en väldigt sevärd dvd

Dags att inhandla ny stereo Niclas? ;)

Den här DVDn slår allt annat som finns därute med Brian som sångare. Hells Bells, Back in Black, Dirty deeds och Shot down in flames har aldrig låtit bättre live med Brian. Förövrigt så är RNR Train helt makalöst bra här. Och för en gångs skull så känner man Phils trummor ända till soffdynan.
Jag kommer då aldrig mer titta på Stiff upper lip live igen. Denna krossar den på alla fronter då framförallt Brian presterar bättre här.

riktigt stor mäktig show med grym publik. men ljudet är uselt mixat, saknar helt live känslan i dom flesta låtarna. dåligt tryck helt enkelt :( väldigt synd för det skulle ha vart en klar 5a om det inte var för det dåliga ljudet :( blev besviken när jag såg den iaf tyvärr...

grym

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 114/mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 88/mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 67/mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 46/mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »