Din varukorg är tom
Lägger till i varukorgen...

Recensioner av Saade Vol.1 (2011)

Saade Eric

49 kr
(79 kr)
Antal

-37%

Leveranstid: 1-3 arbetsdagar – Fraktklass A

Ingår i kampanj:

Mest hjälpsamma positiva recension

Linda (+3 poäng)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Eric Saade gör mycket bra musik och han är en grym artist! Detta album ska jag självklart köpa och dansa till musiken hela nätterna långa denna sommar! :)

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Lennart (0 poäng)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

den här plattan är plast .saade har lika mycket känsla som en sandstorm...

Recensioner per sida
Sortera på:

Logga in med e-postadress och lösenord.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Christina Elisabeth - 2013-12-10

Den var väl sådär några spår som var br och några dåliga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Catarina - 2013-02-14

Det ända jag kan säga att han är den grymmaste artisten jag någonsin har hört han är å grym att han är bättre än justin bibel tycket jag han har talangt ;)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lennart - 2013-01-15

den här plattan är plast .saade har lika mycket känsla som en sandstorm...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maria - 2011-07-31

32år och jag älskar den här skivan!! Gillar skivan lika mycket som mina barn =P Kan inte sitta still när vi poppar den här hemma =)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patrik - 2011-07-31

inget stort fan, men jag måste erkänna att Eric sjunger bra, men låtarna är tyvärr inget för mig.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thomas - 2011-07-14

Jag är snart 40 och jag gillar faktiskt denna skivan. Enda negativa med skivan är autografen. Killen har ju inte lärt sig att skriva sitt namn riktigt. Annars är det en förbannat bra skiva!!!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rebecca - 2011-07-10

Jag hade bokat den och fick hem den den 29, signerad och allt! :)
Låtarna är jättebra, de håller samma kvalité som hans andra låtar! Definitivt värd att köpa!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marie - 2011-07-07

Jag förhandsbokade signerad skiva men nu finns det ingen skiva bokad enligt CDON. Beställer jag igen vet jag inte om den är signerad och då kan jag lika bra köpa i affären. Blir billigare då ju!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
erica - 2011-07-05

Hoppas verkligen dottern får denna signerad,då vi förhandboka den då skulle hon få den signerad å den har inte kommit ännu,å nu sa de att mitt konto va avslutat jätte bra...Boka första i början av juni å så sa de förra veckan att den skulle komma å idag va kontot avslutat å ingen skiva påväg...Nu håller ja tummarna att denna är signerad annars har ja en besviken dotter här hemma. Men inte Erics fel iallafall!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ewa - 2011-06-28

Längtar ihjäl mig tills jag får skivan hem imorgon! :D SIGNERAD DESSUTOM! :D <3

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Linda - 2011-05-23

Eric Saade gör mycket bra musik och han är en grym artist! Detta album ska jag självklart köpa och dansa till musiken hela nätterna långa denna sommar! :)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Christel - 2011-05-19

Bäst !

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
anders - 2011-05-04

hjääääääääääälp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

50 kr rabatt på ditt nästa köp

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor