Sankte Per

(Nedladdningsbar ljudbok)

Sankte Per (Nedladdningsbar ljudbok)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr
En mörk höstkväll får begravningsentreprenören Axel Pettersson ett märkligt telefonsamtal: en röst han inte känner igen levererar ett förtäckt hot i vilket namnet Sankte Per figurerar. Strax därpå görs en otäck upptäckt i ett serviceboende för äldre, och därmed har en kuslig händelsekedja satts i rörelse.

Den mytomspunne Sankte Per, som i sin hand håller nyckeln till himmelrikets portar, tycks ha fått en ny ställföreträdare på jorden. Kommissarie Wall låter sig förstås inte luras av det religiösa bländverket; han inser snart att det ligger världsliga motiv bakom de gräsliga brotts som sprider sådan skräck i Staden.

Det är nu trettio år sedan Björn Hellbergs rundlagde och hängivne kommissarie äntrade den litterära scenen i Gråt i mörker. Under dessa tre decennier har Sten Wall erövrat positionen som en av landets populäraste fiktiva poliser. Här har den snart pensionsmässige kriminalaren sällskap av flera andra läsarfavoriter, bland andra den kedjerökande länspolismästaren Helge Boström, puritanen Carl-Henrik Dalman, energiknippet Maggie Larsson och muskelbyggaren Otto Fribing.

Förlag: Earbooks Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck
ISBN: 9789174830057 Mediatyp: ABMP3
Titel: Sankte Per Författare: Björn Hellberg  
Översättare:   Uppläsare: Torsten Wahlund  
Språk: Svenska    
Releasedatum: 2011-06-03  Serie: -
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Sankte Per