Blodröd måne över Villette

(Nedladdningsbar ljudbok)

Blodröd måne över Villette (Nedladdningsbar ljudbok)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

199 kr
Orientexpressen blir inte den upplevelse den belgiska undersökningsdomaren Martine Poirot väntat sig. Långt hemifrån, på ett smutsigt och nerslitet tåg, fast i snön på Balkan, befinner hon sig plötsligt mitt i en mordutredning. Mordet visar sig ha mörka trådar såväl bakåt i tiden som in i den närmsta framtiden.
I Villette mördas kort därefter fru, dotter och barnbarn till en omtyckt lärare. Snart befinner sig Martine i en härva av hämnd, hat och hemligheter där trådarna sträcker sig från Sydfrankrike till Stockholms skärgård och till en hemlig organisation över gränserna. Samtidigt som Martine kämpar med en personlig tragedi kommer hon närmare den skrämmande sanningen och ett möte med en mördare utan nåd.
Förlag: Storyside Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck
ISBN: 9789170366550 Mediatyp: ABMP3
Titel: Blodröd måne över Villette Författare: Ingrid Hedström  
Översättare:   Uppläsare: Angela Kovacs  
Språk: Svenska    
Releasedatum: 2011-08-12  Serie: -
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Inger Hedströms skriver spännande pusseldeckare i bästa Agatha Christie-stil. Ledtrådarna till hur det hela hänger ihop är fördelade under hela historien.

Hedström har en fantastisk förmåga att skildra miljöer vilket hon verkligen ger prov på i hennes skildringar av den påhittade staden Villette.

I "Blodröd måne över Villette" blir det tyvärr för många trådar vilket gör boken lite rörig. I mitten tappar boken fart när författaren gör för många utsvävningar från huvudstoryn men som tur är så tar boken fart igen.

Sammantaget är "Blodröd måne över Villette" en välskriven och spännande bok som ger nöje för stunden.

På www.bokbrus.se finns fler ljudboksrecensioner.

Bloggat om Blodröd måne över Villette