Uppdrag Nemesis

(Nedladdningsbar ljudbok)

Uppdrag Nemesis (Nedladdningsbar ljudbok)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr
Det är maj 1941 och Jack Tanner är stationerad på Kreta för att kämpa under Storbritanniens fana. Återigen finner han sig han omgiven av fiender på alla håll: en tysk invasion tycks nära förestående, ett nytt underbefäl gör livet surt för honom och dessutom har han gjort sig ovän med den orubblige grekiske kaptenen Alopex, som svurit att döda honom.

När tyskarna slutligen invaderar ön blir situationen alltmer ohållbar för den brittiska styrkan. Med Tanner i spetsen försöker de med alla krafter driva tillbaka motståndarna, men snart inser de att reträtten är oundviklig. För att komma undan med livet i behåll måste de nu ta vägen över öns förrädiska bergsmassiv. Och den enda som hjälpa dem visar sig vara den person Tanner minst av allt skulle ha önskat: hans edsvurna fiende, kapten Alopex.

Uppdrag Nemesis är den tredje boken i serien om Jack Tanner. Precis som i de båda föregångarna har James Holland här förenat sina omfattande kunskaper i Andra världkrigets historia med en fantastisk berättarförmåga och skapat en historisk roman som är både oavbrutet spännande och kompromisslöst realistisk.
Förlag: Earbooks Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck
ISBN: 9789186231835 Mediatyp: ABMP3
Titel: Uppdrag Nemesis Författare: James Holland  
Översättare: Claes Göran Green   Uppläsare: Torsten Wahlund  
Språk: Svenska    
Releasedatum: 2011-05-09  Serie: -
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Uppdrag Nemesis