Mörkt motiv

(Nedladdningsbar ljudbok)

Mörkt motiv (Nedladdningsbar ljudbok)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

129 kr

Spänning med hög mysfaktorNär Jane Neal hittas död i skogen, skjuten med en pil rakt genom hjärtat, blåser det en kall höstvind genom den lilla byn Three Pines. Vem har dödat den omtyckta gamla kvinnan, och varför? Och finns det en anledning till att Jane dödades under förberedelserna till den årliga konstutställningen?

Den rutinerade kommissarie Armand Gamache får uppdraget att lösa fallet i den idylliska byn på landsbygden utanför Montreal. Lokalbefolkningen är fullständigt övertygad om att det hela är en tragisk olycka, men snart är kommissarie Gamache och hans team lika säkra på att Jane Neal inte alls dog på grund av en oförsiktig bågskytt, utan för att någon ville röja henne ur vägen.

Mörkt motiv är den första boken i en serie om den charmige kommissarie Gamache och den kanadensiska byn Three Pines invånare, alla mer eller mindre excentriska och alla med sina egenheter. Serien har en stor läsekrets världen över och är flerfaldigt prisbelönt. Louise Pennys böcker har sedan debuten 2006 toppat många av världens försäljningslistor och översätts nu för första gången till svenska.

Mörkt motiv är ett klipskt och klassiskt mordmysterium skrivet i samma anda som Agatha Christies och PD James bästa böcker.
Översättare:Charlotte Hjukström

Förlag: Bonnier Audio Kategori: Skönlitteratur
ISBN: 9789173486279 Mediatyp: ABMP3
Titel: Mörkt motiv Författare: Louise Penny  
Översättare: Charlotte Hjukström   Uppläsare: Tomas Bolme  
Språk: Svenska    
Releasedatum: 2012-05-24  Serie: -
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Bloggat om Mörkt motiv