ANNONS
Öppna dagens lucka

Bakugan - Battle Brawlers (Playstation 2)

Bakugan - Battle Brawlers (Playstation 2)
  • Alla spel som normalt skulle märkas med 3 men som innehåller scener eller ljud som kan vara skrämmande kan vara lämpliga för denna kategori. Några scener med partiell nakenhet kan tillåtas men aldrig i ett sexuellt sammanhang.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

149 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Bakugan: Battle Brawlers är det första TV-spelet baserat på de populära leksakerna, kortspelen och den tecknade serien med Bakugan-tema. Du börjar som en otränad slagskämpe med målet att kämpa dig hela vägen till toppen. Dramatiken och handlingen från den tecknade serien tillsammans med färdigheter och strategitänkande från kortspelet kombineras i ett unikt TV-spel som är totalt uppslukade. Kasta in Bakugan-kort på slagfältet och försök sedan pricka in Bakugan-bollarna på korten för att släppa lös de vidunderliga krafterna. När två Bakugan står på samma kort förvandlas de till gigantiska varelser som slåss tills den ena har besegrat den andra!

  • Omfattande handling: Ta del av en episk och unik berättelse skriven av författarna till den tecknade serien specifikt för TV-spelet.
  • Unika kamparenor: Välj bland olika arenor att slåss i – alla i olika form och storlek och med unika fällor och funktioner.
  • Skapa din egen Bakugan Brawler: Gör din egen avatar och spela med den eller med din favoritfigur från den tecknade serien.
  • Nya Bakugan: Samla upp till 40 Bakugan och hundratals kort – vissa helt nya!
  • Multiplayer: Spela i specialmatcher där ni själva anpassar arena, figurer och till och med regler efter egna önskemål.
Kategori: Action  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2009-10-23  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3007049999  Tillverkare: Now Production 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%
ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »