ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu - betala i augusti
Sommarrea

Battlefield 2: Complete Collection (PC)

Battlefield 2: Complete Collection (PC)
  • Denna märkning används när en våldsskildring (eller sexuell handling) når en nivå som liknar den man kan vänta sig i verkliga livet. Grovt språk av mer extrem karaktär, användning av tobak eller droger och skildring av kriminella verksamheter kan förekomma i spel märkta med 16.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Innehåller:

Battlefield 2
Battlefield 2: Special Forces
Battlefield 2: Euro Force
Battlefield 2: Armored Fury

Kategori: Action, FPS  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2007-03-22  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3000712285  Tillverkare: EA DICE 
Antal recensioner: 15 Genomsnittsbetyg: 4,7
67%
33%
0%
0%
0%

Lätt spelat.

Mycket trevligt spel, tyvärr så är det dåligt med onlineservrar. Men för det låga priset är det ett mycket bra köp som kan hålla en underhållen i åtskilliga timmar även med botarna.

Jag har ännu inte hittat ett multiplayer-spel jag gillar bättre än detta.
Tyvärr har det generella intresset för BF2 svalnat en hel del nu, men det finns alltid en del fulla servrar.
För 49:- går det inte att bli besviken!

Battlefield 2 + alla Expansioner är det absolut bästa spelet någonsin.. Inget snack. Visst grafiken är lite "old" men dra åt h-vete vilket bra spel... Battlefield 3 är rena skitet i jämförelse med detta...

Så grymt!!!!

har lirat det i flera år och har ännu inte tröttnat. Har dock inte lirat på ett tag p.g.a. datorsaknad, men har köpt en ny nu så jag kommer lira det här massor när datan kommer!!

Bland det bästa i serien :)

Ska beställa hem det bara för att jag ska ha alla BF spel =) (utom BFBC 1 som ej finns till PC) men det är helt klart en av de bästa MP spelen någonsin

Gällande grafiken, det man kan säga är odetaljerade marktexturer och väggar, skuggningen och ljussättningen är bra för att vara ett nu relativt gammalt spel, speldynamiken är överlag riktigt bra, men om man ska se till de största skillnaderna är det fps/markvyn som är lite gammal med liten vapenrekyl och utan realistiska animationer...men jag tror det är just det som de som köper Battlefield 2 nu är ute efter. Massa vapen, fordon, kartor och funktioner med bra skuggning och ljussättning gör spelet helgrymt hursom ^^.

bäst

kört det här spelet länge tröttnar inte på det så lätt :)

Jag kan hålla med Lars lite. Det blir en 4.a P.G.A den dåliga grafiken.
Men skitsamma spelet är iallafall jätteroligt :D

Trots sina år på nacken och den halvtaskiga grafiken så är detta ett väldigt bra spel. Det är kvalité på detta spel. Synd att så många nya spel inte släpps med denna spelkänsla.
Det märks att det fortfarande är väldigt populärt när man söker efter servrar under multiplayer. Det finns många servrar med över 40 spelare.

Ett sjukt bra spel, jag är ett inbitet fan av hela Battlefield serien och BF2 är ett utomordentligt spel som är väldigt underhållande online. bra grafik, stor intensitet och fräcka funktioner. Det som imponerar mest är att BF2 är snart 5 år gammalt och jag tror det är flera miljoner som spelar spelet. om man kollar på försäljningssiffrorna för alla battlefield spel så är det i toppen.

Bra spel men lite dålig grafik.
TIPS. Installera allt på en gång annars kan du få problem!

Ett bra spel men en 4,a pga den dåliga grafiken...

Tja alla som är intresserade av att köpa battlefield 2. Jag tyckte att det här spelet var det bästa spelet som jag spelat.Jag rekommenderar det till de som tycker om Battlefield heroes.

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »