ANNONS
Prenumerera på julkalendern

Call of Duty - Modern Warfare 3 (PS3)

Call of Duty - Modern Warfare 3  (PS3)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

179 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt


Call of Duty: Modern Warfare 3 - Utvecklat av Infinity Ward och Sledgehammer Games; Modern Warfare 3 utspelar sig i en värld på randen till undergång, där Makarov och hans terror-organisation sprider kaos och ödeläggelse över hela planeten. Spelaren tar sig an flera roller och spelar som medlemmar från olika specialstyrkor, alla utrustade med de mest avancerade vapen som finns. I samarbete med Delta-operatörer och välkända karaktärer ger sig spelaren ut på en livsfarlig, världsomspännande katt-och-råtta-lek för att stoppa en galning innan det är för sent. Modern Warfare 3 vidareutvecklar Modern Warfares välkända 60fps-teknologi för att leverera en adrenalinpumpande actionupplevelse i Single Player, Special Ops och Online Multiplayer.

Kategori: Action, Äventyr, FPS  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-11-08  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3013965233  Tillverkare: Infinity Ward 
Antal recensioner: 38 Genomsnittsbetyg: 3,7
58%
3%
11%
8%
21%

Mest hjälpsamma positiva recension

Nils

Att kalla det här liret för dåligt, skräp, skit osv är att överdriva. Det är absolut ett välgjort och bra fps-lir, det man skulle kunna säga är dåligt är prissättningen, har man spelat tidigare cod så kommer man inte känna att det är ett nytt man lirar. utan mer som att de har släppt en expansion på MW2.
har man däremot ingen erfarenhet av tidigare CoD så kommer man säkerligen tycka om spelet. snabb sammanfattning av skillnader från MW2 och MW3:

- fortsättning på storyn
- nya banor
- nya vapen
- nya perks, killstreaks och deathstreaks
- nya spellägen online
- snabbare tempo

Jämför man med MW2 så är grafiken densamma, känslan är densamma, till och med typsnitt och menyer ser nästintill indentiska ut... vilket kan kännas lite tråkigt om man väntade sig ett nytt och fräscht CoD och betalat 500+ för något som är en mindre uppdatering av MW2 Sen vill jag säga att man är naiv om man jämför battlefield 3 med MW3. eller överhuvudtaget CoD med Battlefield. Med anledning att CoD inte försöker vara realistiskt, det är gjort för att vara kul, snabbt och med en gnutta humor. (åtminstone sedan MW1 kom)
Battlefield däremot är skapat för realism och att vara så nära ett verkligt krig som möjligt.

är man ute efter ett realistiskt fps-lir så köp battlefield.
är man ute efter ett kul och lite mindre seriöst fps-lir så köp MW3, och sluta jämföra de två! var och en har sin egna smak.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Markus

Det här är MW2 fast i annan miljö, hade varit acceptabelt 1,5 år sedan. Skulle tom säga att MW2 är bättre, MW3 är bara ett försök av activision att hålla borta fansen från att gå över till BF3. Storyn är kass. Multiplayern är helt värdelös, det är som att black ops har fått nytt liv, finns ingen känsla eller själ. Jag kommer aldrig mer köpa ett COD. Att säga att MW3 är en besvikelse är en underdrift.

så dåligt. mw2 fast med nytt namn... Dåligt

Har följt med utvecklingen på både mw3 och bf3. Och bf3 kommer erbjuda så mycket mer för samma pris.
Bf3 erbjuder en helt ny Motor, med Ant tool för realistiska rörelser.
Inte nog med att man kan förstöra allting du ser, du kan flyga helikoptrar och fighter jets, du kan köra tanks och andra fordon. Men Mw3 erbjuder Inget nytt förutom några vapen och en ny story. Det är allt.

Enbart för den anledningen kommer jag inte förbeställa eller köpa Mw3, då man får så mycket mer i bf3 för samma pris. Så för mig blir det Battlefield 3.

Activision är alldeles för giriga.

Skit spel. En ren kopia till MW2! Grafik mässigt, uppbyggnaden..mm.. Inget nytt från infinity awards. Copy paste since 2007

http://kotaku.com/5801353/
lite info

fy faaaaaaaaaaaaan va nice ^^

Kommer att bli skitbra! Jag tyckte om Modern Warfare 2 väldigt mycket. Blev däremot besviken på Black Ops. Har inte spelat det så mycket, utan väntar på Modern Warfare 3 istället.

.b.o.

ska di spillas eller

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »