ANNONS
Prenumerera på julkalendern

Call of Duty Modern Warfare 2 (PS3)

Call of Duty Modern Warfare 2 (PS3)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

179 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
I spelet finns ett helt nytt spelläge där två spelare samarbetar online eller via delad skärm som annars bara förekommer i enspelarläget.

  • I specialstyrkan kastas spelarna in i striderna där uppdragen går på tid eller har ett visst mål.
  • Höj rankningen genom att låsa upp nya specialuppdrag – svårare och svårare för varje gång.
  • Uppdragen innehåller höjdpunkter från de populäraste drabbningarna i enspelarläget i Call of Duty 4: Modern Warfare samt helt nya, unika uppdrag.
Kategori: Action, FPS  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2009-11-10  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3004189279  Tillverkare: Infinity Ward 
Antal recensioner: 39 Genomsnittsbetyg: 4,2
69%
8%
8%
3%
13%

Mest hjälpsamma positiva recension

Bo

coolt spel, dock rätt kort och med flera trista banor men slutet är olidligt spännande!!!!!!!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Björn

Har väldigt svårt för spel som enbart är tänkta att köras online (som detta är). Jag vill ha ett spel med fängslande, inlevelsefull story och en massa spelglädje - som spelutvecklarna har lagt ner lite tankekraft, möda och jobb på. Det har dom inte gjort i detta spel. Här har dom bara satsat på att göra ett bra online-spel - och där har dom ju lyckats. Inget för mig dock. Gillar du att lira online - köp detta spel. Känner du dock igen dig i det jag har skrivit ovan: köp då "Battlefield Bad Company" i stället. Det är ett extremt underhållande spel.

ggg

håller med totalt quickscope och noscope är nice. jag har också kört MW3 och black ops men MW2 är riktigt nice.

Älskar att man kan "trickshot" på det och quickscope och hardscope o noscope och alla vad dem heter skit bra multiplayer saknar ändå old school ffa på cod4. ändå jävligt bra grafik och allting snyggt. KÖP DETTA DET ÄGER!!!!! jag rekommenderar också mw3 men mw2 är lite roligare på online tycker jag. jag rekommenderar också battlefield 3 det e occkså as kul men mw2 e nog det bästa av dem här spelen jag har sagt. jag tycker ni ska börja cod4 send mw2 sen mw3 enligt campaign AS BRA SPEL TYCKER JAG! jag e i level 70 prestige 11 på det (hack) hack vet ni säkert vad det är japp det e nästan det ända som vissa tycker e dåligt finns i cod4 också men inte lika mycket mw3 finns det inget hack alls än tror jag. KÖP MW2!!!!

Fantastiskt roligt. Gillar de interaktiva dialogerna/filmerna också. Ser fram emot trean.

As bra! :-)

mycket bra spel!

Bästa COD spelet någonsin, älskar det ! :)

Inte ett spel i min smak, alldeles för lite känsla och begränsade miljöer.
Så fort någon dör i multiplayer är de tillbaka i striden lika fort och så upprepas det i oändlighet känns det som.
Ledsen men det här spelet kommer inte i närheten av Battlefield serien.

Sjukt bra spel, grym musik, grymma banor och miljöer!

Har lagt ner Black ops och gått tillbaka till MW2. Visst multiplayern har sina brister men jag tycker inte det är någon tvekan om att detta är det bästa spela till ps3 och det bästa fps:et någonsin. Så jävla roligt online, grymma vapen. Campaign är ju fantastiskt också, överträffar Cod4, stort att de kunde leva upp till förväntningarna. Grafiken är grym! Den håller ju fortfarande högsta klass och är bättre än black ops. Allt rundas av med Spec ops, helt briljant. Måtte det komma en trea!

Storyn börjar där cod 4 slutade. Storyn är intensiv med massor av action scener. Fast den är kort räkna med 5 till 6 timmar men uppdragen är roliga så jag spelade om allt. Hoppas det kommer ett mw 3. Special ops är ett roligt spel läge kul att spela två på. Online är så bra bättre än något annat online spel. Mer attachment vapen och coolare saker man får i killstreak än cod 4. Värt fullt pris bara för onlinen. Grafiken är underbar online och offline. inget snack köp!!!

En katastrof i COD serien. För alla som har följt med från seriens början är detta signelplayer spel värkligen ett misstag, Något i still med ett orealistiskt 3:e världskrig, lite sjukt scenario med vita huset men framför allt alldelas för kort, For the record slutar på 51%, sedan får man börja om igen???
Att man ann får meja ner en massa folk på en flygplats, att det sedan slutar med en kniv ihuvudet och att man alldrig for tag på terrorledaren verkar folk gilla???
Striderna i kåkstäderna och knarklägren är dock bra, tyvärr gick det alldeles för snabbt!
Online är det bra men varför inte köra COD4 isället då som är bättre???
Nej, det är bara att inse,här har Activision misslyckats med en uppföljning så det blir nog att gå över till BATTLEFIELD serien istället!!!"FETT USELT", UNDVIK; UNDVIK; UNDVIK!!!

Grymt roligt att köra Online. Men det förekommer dock mer och mer fusk som fler upptäcker, tänker inte skriva här vad man kan göra, men det finns en hel del fuffens därute som inte är kul.Hoppas att tillverkarna åtgärdar detta.

Detta spel blir svårslaget för black ops.
Grym campain kanske lite kort , fett bra online, Split screen också
Special ops grymt kul.jag rekomenderar detta KÖP KÖP KÖP

Mycket bra spel både story och online. Riktigt bra känsla. 9.9 av 10 får spelet.
:)

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »