Cars 2: The Videogame EU (Nintendo Wii)

Cars 2: The Videogame EU  (Nintendo Wii)
  • Alla spel som normalt skulle märkas med 3 men som innehåller scener eller ljud som kan vara skrämmande kan vara lämpliga för denna kategori. Några scener med partiell nakenhet kan tillåtas men aldrig i ett sexuellt sammanhang.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

199 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Inspirerad av DisneyPixars animerade film, låter Cars 2: The Videogame spelaren hoppa in till sina favoriter från Cars och följa med till exotiska platser och tävlingsbanor runtom i världen.

Som en fortsättning på filmens berättelse, kan spelaren välja att spela som Bärgarn och Blixten McQueen och andra helt nya karaktärer. På det internationella träningscentrat CHROME kommer de läras upp för att bli spioner i världsklass. De kommer ta sig an farliga uppdrag, tävla om vem som är den snabbaste racerbilen i världen och använda sina färdigheter som spioner i actionfyllda strider på racingbanorna. Spelaren kan tävla mot sin familj och vänner i olika spellägen med upp till fyra spelare samtidigt och låsa upp nya banor, karaktärer och spännande spionuppdrag. Nintendo DS versionen innehåller exklusiva platser som inte finns med i filmen.

  • Cars 2: The Video Game introducerar det internationella träningscentrat - CHROME (Centrala Högkvarteret för Rekognoscerande Operationer och Motoriserat Elitspionage) som bygger vidare på filmens berättelse.
  • Välj mellan mer än 20 olika karaktärer, som Bärgarn, Blixten McQueen och nya som Finn McMissile och Holley Blinkers. Träna för att bli spion i världsklass.
  • Delta i farliga, simulerade uppdrag där du använder högteknologisk utrustning för att komma undan eller hindra motståndare.
  • Utför sådant som bara Cars karaktärer kan som t ex att åka baklänges, göra olika hopptricks  och åka på två hjul för att komma förbi hinder.

OBS! SPRÅK: ENGELSKA
Kategori: Action, Racing, Arkad  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-07-29  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3014352098  Tillverkare: Avalanche Software 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%