Counter Strike: Source (DVD-ROM) (PC)

Counter Strike: Source (DVD-ROM) (PC)
  • Denna märkning används när en våldsskildring (eller sexuell handling) når en nivå som liknar den man kan vänta sig i verkliga livet. Grovt språk av mer extrem karaktär, användning av tobak eller droger och skildring av kriminella verksamheter kan förekomma i spel märkta med 16.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

249 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Counter-Strike Source innehåller spelen Counter-Strike Source, Day of Defeat Source samt Half-Life 2 Deathmatch. Counter-Strike har fått ett lyft i och med den nya grafiska Source-motorn som ger fler polygoner, skuggor samt reflekterande vatten. Förutom de klassiska kartorna finns även ett antal nya kartor.

  • Den nya Source-motorn möjliggör förbättrad grafik och specialeffekter
  • Inkluderar även Half-Life 2 Deathmatch samt Day of Defeat Source
Kategori: Action, FPS  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2005-10-20  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3000517979  Tillverkare: Valve Software 
Antal recensioner: 5 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Bra spel

Detta är en klassiker. Undvik alla ArmA, Battlefields, CoDs o AvAs. DETTA är ett måste om du funderar på ett multiplayer spel. Ett odödligt spel som fokuserar på snabb gameplay, balans och samarbete mellan dina vänner. OBS - Om du är kass så kommer detta spelet att frustera dig i början. Men när du väl kommer in i det så är mödan värt 50 gånger om! Valve har gjort ett sjukt fantastisk spel, perfekt optimerat för PC. Det finns ingen anledning att inte köpa den. Den är lika populär nu som den var för 10 år sen. Det säger något om dess kvalité

ett av de bästa spele jag har kört=) men gillar desutom inte hl2+DoD:source

spelet äger man tröttnar verkligen aldrig! KÖP! men köp inte counter strike 1 den är kass :( spelet går inte direkt ut på någonting men det ÄR bättre än alla call of duty och battlefield. inte det nyaste battlefield bad company 2 det är bra. men CSS är det bästa. KÖP NU! och vänta inte tills det går ner i pris!:)

Ett utav de bästa online action spelen! Man tröttnar nästan aldrig.