Crysis 2 Essentials (PS3)

Crysis 2 Essentials (PS3)
  • Denna märkning används när en våldsskildring (eller sexuell handling) når en nivå som liknar den man kan vänta sig i verkliga livet. Grovt språk av mer extrem karaktär, användning av tobak eller droger och skildring av kriminella verksamheter kan förekomma i spel märkta med 16.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-20%

199 kr
Ord. pris 249 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Världen har drabbats av en rad naturkatastrofer och befinner sig på gränsen till total kollaps. Nu återvänder utomjordingarna med en invasionsstyrka och siktet är inställt på att utplåna allt mänskligt liv. De börjar med att försöka slita hjärtat ur jordens mest ikoniska stad.

I New York är det utomjordiska hotet ständigt närvarande och en mardrömslik pest drabbar stadens invånare med en brutal epidemisk styrka. Samhällssystemet är i upplösningstillstånd, och staden ligger krossad i ett hav av flammor. Det här är New York som du aldrig tidigare sett det.

Varken paramilitära styrkor eller USA:s mäktiga militärmaskin har något att sätt i mot invasionsstyrkan. De som väljer att inte fly är så gott som döda. För att överleva detta dödsinferno krävs teknologi mer avancerad än någon modern soldat någonsin sett.

En man har bestämt sig för att överleva. En supersoldat utrustad med framtidens krigsteknologi och Nanosuit 2, gör ett sista försök att rädda mänskligheten från att gå under i New Yorks storstadsdjungel.

  • Crysis har satt en hög grafikstandard för PC-spel, och den håller än idag. Crysis 2 höjer den ytterligare, både på konsol och PC, genom att skifta fokus till New Yorks detaljrika storstadsdjungel.
  • Utmanande och klassledande AI med unik gruppkoordinations-, och gruppbeteendesystem ger ett realistiskt gensvar på spelarens handlingar.
  • Anpassa din stridstaktik genom att finjustera Nanosuit och vapen i realtid med uppdaterade lägen som låser upp en rad supersoldatsförmågor.
  • Den världsberömda multiplayershooter-studion Crytek UK revolutionerar genren med den dynamiska intensiteten hos Nanosuit 2. Genom att använda Nanosuit-teknologin får spelarna närmast obegränsade vägar att närma sig den dynamiska krigsmiljön.
Kategori: Action, Onlinespel, FPS  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-03-24  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3006969916  Tillverkare: Crytek Studios 
Antal recensioner: 3 Genomsnittsbetyg: 4,3
33%
67%
0%
0%
0%

Bra story, grym grafiker och kul fps gameplay. Rekommenderas!

mycket bra

Grym grafik och en ganska cool handling. Stridssystemet är häftigt, vilket är det största pluset. Invisible cloak och maximum armour cloak samt de taktikvalen man kan göra är grymt. Ett litet minus är att spelet känns alltför kort, man spelar igenom det ganska snabbtm, och att de uppgraderingar man kan göra på dräkten är lite tråkiga och vissa kanske även praktiskt meningslösa inför strider. I övrigt ett bra spel!