Dance Central (Xbox 360)

Dance Central (Xbox 360)
  • I den här åldersgruppen exponeras spelaren för våld av en lite mer grafisk karaktär som är riktat mot fantasifigurer. Allt våld mot människoliknande figurer eller igenkännliga djur ska fortfarande vara icke-grafiskt. Nakenhet av en något mera grafisk karaktär får visas. Eventuellt grovt språk måste vara av milt slag och får inte innehålla några sexuella svordomar.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-33%

99 kr
Ord. pris 149 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Dance Central släpps enbart för Kinect och Xbox 360 och är det första riktiga dansspelet som är kul, socialt och där alla kan vara med! Dance Central har skapats av HHarmonix, utvecklarna bakom den globala storsäljaren Rock Band och är det första dansvideospelet där du får dansa med hela kroppen. Du använder ingen handkontroll och alla danser har autentisk koreografi för alltifrån nybörjare och experter till elitklassen samt ett fantastiskt soundtrack med många av dagens pop-, hiphop- och R&B-artister. Lär dig dansa steg för steg eller ta dina rörelser till nästa nivå - i Dance Central gör du allt i din egen takt. Från och med nu kommer du inte bara att kunna en massa dansrörelser - du kommer att regera på dansgolvet!

Kategori: Familj, Musik, Partyspel, Xbox 360 Kinect required   Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2010-11-10  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3010785040  Tillverkare: Harmonix 
Antal recensioner: 4 Genomsnittsbetyg: 4,8
75%
25%
0%
0%
0%

Blod, svett och tårar. Inget partyspel, utan med detta sitter (står...) man med samma koncentration som Guitar Hero. Känslan av att klara "omöjliga" låtar är episk.

Helt klart värt pengarna, då det inte är dyrt jämför med andra titlar.
Rörelseläsningen funkar för det mesta bra, men ibland så knasar det till.

Askul att lira ihop på förfesten eller bara till vardags, man blir lätt svettig så kanske inte det optimala att spela innan man ska gå ut.

Vissa låtar är för mig okända dock, kunde vart roligare låtval, men finns en hel del nya låtar som man hört på radion och gamla klassiker.

Som sagt, gillar du dansa och kinectspel så köp!

perfekt!

Väldigt roligt.