Diablo 3

Diablo 3 - spel

Diablo III - populärt och fartfyllt actionrollspel

”Hello, my friend. Stay awhile and listen” - Deckard Cain pockar på din uppmärksamhet och befarar att ondskan är på väg tillbaka till Sancturary. Den lilla byn, som bara några decennier tidigare räddats från övermäktiga och ondskefulla krafter av ett fåtal tappra krigare är nu i fara igen. Så inträffar det Deckard Cain befarat - en komet slår ner i Tristam och det är början på en ny tid av mörker. Nu är det hög tid för dig att stå för hjältedåden. Taggad på att börja spela? Härligt! Hos oss på CDON.COM finner du Diablo III, till ett riktigt bra onlinepris. » Läs mer

Diablo III med förfinad spelmanink

Tolv år efter lanseringen av Diablo II, kom den efterlängtade efterföljaren Diablo III. Spelet har riktigt bra, utökade statiska miljöer, allt för att du som spelare ska kunna känna igen dig och lära dig att hitta bättre. Diablo III har även en djupare handling än de tidigare två spelen. Karaktärer som barbaren, demonjägaren och munken kommer till liv tack vare dialoger med andra spelare, istället för enbart monologer, som förts i de tidigare spelen. Som spelare är du den mest kapabla soldaten i New Tristam. Med löftet att bekämpa diverse monster utsätts du för många olika fiender. Under spelets gång blir fienderna svårare, starkare och hårdare. Men framförallt fler och fler, i takt med att du skaffar bättre utrustning och får fler förmågor till din hjälte. Tempot i Diablo III är högt och spelaren behöver snabbt kunna fatta olika beslut och välja mellan olika förmågor, helt beroende på situationen.

En underhållande spelupplevelse

Tack vare en fräsch uppdatering av grundkonceptet är Diablo III ett spel med smarta och bra idéer som gör din spelupplevelse intensiv och riktigt underhållande. Allt eftersom din karaktär växer sig starkare och utvecklas så kan du låsa upp fler attacker. Runor hjälper dig på vägen med att utveckla varje förmåga ännu mer och här får du även möjlighet att gå in och detaljplanera varje attack du ställs inför. Du kan till exempel öka räckvidden och den totala skadan på dina förmågor.

Diablo III, ett väl genomarbetat spel

Viljan att spela blir ännu större när den mäktiga storyn kantas av fantastiska videosekvenser. Soundtracket är perfekt och inget lämnas åt slumpen. Blizzard, skapare av Diablo III, har även spelat in en mängd röstskådespelare. Under spelets gång kommer du att möta fler av dem, som alla har något viktigt att säga dig. Vill du, kan du ta med dig så kallade ”Followers”. De har något att säga dig om situationen du befinner dig i, och de kommer själva att föra en dialog med de personer du träffar på vägen. Det finns även en expansion av Diablo III, Diablo III: Reaper of Souls, som lanserades år 2013. I spelet möter du bland annat en ny hjälte, ”Crusader”. Du kommer även att utsättas för nya fiender och få tillgång till nya vapen.