ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala efter midsommar

FIFA 10 (PC Download)

FIFA 10 (PC Download)
  • PEGI 3
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr
FIFA 10 är ett avancerat spel som innehåller en rad nya finesser baserade på känslighet och intelligens, plus ett totalrenoverat manager-läge som genomgått mer än 50 förbättringar. Dessa uppdateringar levererar en helt ny standard när det gäller autenticitet och FIFA 10 tar både innovation och gameplay till nya nivåer i marknadens mest kompletta fotbollssimulator.

Spelet på planen har uppdaterats så att EA 10 verkligen återspeglar riktig fotboll med sofistikerad bollkontroll och förbättrad fysisk interaktion. När det gäller anfall kan spelarna nu analysera ytorna mer effektivt, löpa i bågar för att undvika offside, skapa naturliga passningsvägar och stöta framåt för mer variation i anfallsspelet. I det defensiva spelet finns det en rad nya funktioner som exempelvis positions prioritering där försvararna kan utföra simultana uppgifter för att täppa till farliga luckor som lämnats av lagkamrater. Dessutom skapar det nya glidtacklingssiktet, markeringen med hög press samt den bättre logiken i brytningar och rensningar, möjligheter som gör försvarsspelet till en taktisk utmaning.

Det finns ett flertal innovationer som förändrar upplevelsen av spelarkontrollen i FIFA 10. Det nya 360°-dribblingssystemet ger en bättre bollkontroll och möjligheten att slå passningar mellan försvararna på ett sätt som inte tidigare var möjligt. Genom den nya animationsteknologin kan skickliga dribblers nu möta försvararna och använda de hyperkänsliga sidledsdribblingarna för att ta sig förbi försvararna. Ett annat innovativt koncept är friheten i det fysiska spelet som gör att spelarna kan göra bredare dribblingsrörelser. Detta tillsammans med de nya kollisionerna skapar en mer varierad, mindre förutsägbar och längre kamp om bollen mellan den dribblande anfallaren och försvararen.

Det populära Manager-läget har genomgått över 50 förbättringar som exempelvis ny matchrealism, ultrarealistiska spelarövergångar som baseras på multipla beslutspunkter och verklighetstrogna utvecklingskurvor för spelarna.

Detaljer rörande nya spellägen och förbättringar i populära funktioner som exempelvis Be A Pro kommer att avslöjas under de kommande månaderna.
Nyckelfunktioner
360°-dribblingar
Det första äkta 360-dribblingssystemet någonsin i ett fotbollsspel. Funktionen ger förbättrad dribblingskontroll och spelarna en möjlighet att hitta ytor mellan försvarare på ett sätt som inte tidigare var möjligt.


Avancerade dribblingar
Den nya warp-animationsteknologin ger en oöverträffad kontroll. Skickliga spelare kan nu använda de känsliga laterala dribblingarna för att ta sig förbi försvarare.


Realistiskt fysiskt spel
En bredare dribblingstouch och ny kollisionsfördelning skapar en varierad, mindre förutsägbar och förlängd kamp om bollen mellan anfallaren och försvararen.


Spelförståelse
Förbättrad AI-logik med över 50 nya rörelsecykler innebär att spelarna positionerar sig bättre. De håller sig fokuserade på bollen och rör sig i en hastighet som motsvarar situationen de befinner sig i.


Förbättrade nedtagningar
Spelarna har en förbättrad uppfattning om den mest naturliga positionen för att ta ner bollen. Det gör att de snabbare och tidigare får bollen under kontroll och kan fortsätta spela.


Avancerad positionering
Försvararna kan nu utföra flera uppgifter samtidigt. De spelar mer intelligent och täcker exempelvis upp farliga ytor som lämnats av medspelare. Under anfall analyserar spelarna ytorna mer effektivt, löper i bågar för att undvika offside, skapar nya passningsvägar och varierar anfallsmöjligheterna.


Varierade försvarsmöjligheter
Precisionen i glidtacklingarna har förbättrats så att skickliga spelare får större räckvidd och undviker att tackla ”igenom” anfallaren. Den förbättrade försvarslogiken innebär exempelvis även att spelarna kastar sig för att blockera skott och rensar iväg bollen i paniksituationer. Detta ger försvarsspelarna fler verktyg för att förhindra målchanser.


Förbättrad målvaktsintelligens
Ett flertal uppgraderingar ger målvakterna en bättre förståelse för när och var de ska plocka upp lösa bollar. Det resulterar i ett mer kraftfullt och känsligt utrusningssystem. Den nya warp-animationsteknologin ger dessutom en mer realistisk målvaktspositionering, vilket resulterar i mer varierande målchanser.


Mer realistiskt Manager-läge
Fler än 50 uppgraderingar har genomförts för att skapa en mer autentisk upplevelse som bättre efterliknar den verkliga fotbollsvärlden. Matchresultaten baseras på lagets och spelarnas styrkor och svagheter. Spelarövergångarna bestäms av flera variabler som exempelvis klubbfinanser, klubbens status och konkurrens från datorstyrda klubbar. Spelarutvecklingen är mer realistisk med verklighetstrogna utvecklingskurvor.
Kategori: Sport  Originaltitel: FIFA 10
Releasedatum:   Plattform: PC Download
Artikelnummer: 20557  Förlag: EA 
Expansion pack: Nej   DRM:
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%
ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »