Dragon Age: Origins (Xbox 360)

Dragon Age: Origins
 • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
 • Online Game.
Tipsa en vän
199 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Mänsklighetens överlevnad vilar i händerna på den utvalde. Du är Grey Warden, en av de sista krigarna i en orden som försvarat landet under århundraden. Du blir sviken av en general som du litade på och måste jaga honom för att ställa honom inför rätta.

Du kommer att ställas mot monstruösa fiender och försöka ena de splittrade folken i den krigshärjade världen medan du krigar dig fram mot den slutliga striden.

En romans med den förföriska skepnadsskifterskan kan vara nyckeln till seger eller en farlig distraktion från det viktiga uppdraget. Som ledare måste du ta hänsynslösa beslut och vara villig att offra dina nära och kära för mänsklighetens bästa.

 • Upplev ett BioWare-universum dubbelt så stort som Mass Effect och med över 80 timmars speltid.
 • Res genom dussintals olika miljöer och kasta dig in i en splittrad värld på gränsen till att utplånas.
 • Upplev en episk berättelse som är formad för att passa just din spelstil.
 • Det finns inga enkla val – Skräddarsy din Dragon Age: Origins-upplevelse genom att välja någon av de sex olika Origin-berättelserna.
 • Hur hanterar du komplexa frågor som mord, folkmord och svek utan hjälp från god/ond-skalan?
 • En omfattande karaktärsskapare låter dig forma en egen unik hjälte.
 • Forma din karaktärs personlighet och moral baserad på de val som görs under spelets gång.
 • Strid mot massiva och skrämmande varelser.
 • Släpp loss legendariska krafter och välj på över 100 magiska besvärjelser och färdigheter.
 • Upplev adrenalinkicken i brutala strider där du halshugger dina fiender eller lägger besvärjelser som får dina fiender att explodera från insidan.
Kategori: Action, Äventyr, Rollspel, Onlinespel Expansion pack: Nej
Releasedatum: 2009-11-05 Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut
Artikelnummer: 3006941417 Tillverkare: bioware
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 6 Genomsnittsbetyg: 4,7
67%
33%
0%
0%
0%

Detta är det bästa rollspelet jag har spelet någonsin och jag tror faktiskt inte att något spel kommer att kunna toppa detta på den fronten (hoppas lite på DA3 dock :P). Karaktärerna är intressanta och roliga samt så är storyn bra! Finns en massa olika bakgrunder att välja mellan och gör det spännande att spela om flera gånger. Questen kan dock ibland bli liiite för långa, det är det enda riktigt negativa, samt att jag hade önskat att gameplayen var en aning snabbare, men jag har aldrig någonsin ångrat att jag köpt det här spelet. Helt awesome! Synd bara att detta var ett av de första xbox spelen jag spelade, för sen fanns det ju inget som var lika bra, inget spel har gett mig samma känsla. Köp detta!!

Helt fantastiskt spel. Ett av de bästa rollspelen. Ett måste för strategispelare.

Detta är ett av de absolut bästa spelen som jag någonsin har spelat. Det är väldigt kul och bra att man kan forma sin karaktär precis som man själv vill och att det inte bara gäller att kötta. Strategiskt tänkande är A och O och man måste hela tiden vara på sin vakt
Gillar man fantasy/strategi så är detta ett måste.

Helt klart ett riktigt bra spel, dock är det jättetråkigt när det väl är slut samt att historien har inget riktigt elakt slut. Värt pengarna måste jag säga, klarade spelet på 20 timmar men då mosade jag på ganska hårt, mitt tips är att ta det lugnt och gör alla möjliga quests ni kan så ni kan njuta av det längre än vad jag gjorde.

Bästa rollspelet jag har spelat! Sjukt grymt spel som räcker länge , klarade ut spelet på ungefär 45 timmar och då hade jag hoppat av några side quests.

Och så finns det 3 raser att välja emellan och varje ras har två olika storys. Så det här spelet kommer räcka läääänge. Betalade 599kr för spelet och ångrar mig inte en sekund. KÖP KÖP!

Om du gillar Mass Effect kommer du att gillar det här!
Det använder samma game motor. Det är baserad lite på Oblivion och might and magic dark messiha . I början var det lite segt med så kom jag på att det är en strategiskt spel medan ett berättelse i fantasi. Jag är snart klar med spelet och tycker att spelet är faktiskt bra.

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 127/mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 95/mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 70/mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 47/mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »