ANNONS

Dragon Age 2 Classics (Xbox 360)

Dragon Age 2 Classics (Xbox 360)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

149 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Du är en av de få som överlevde förstörelsen av ditt hem. Nu måste du slåss för din överlevnad i en ständigt föränderlig värld, alliera dig med de allra farligaste karaktärerna, samla ära och rikedomar, och försäkra dig om en plats i historieböckerna.

  • Det här är historien om hur världen förändrades för alltid. Legenden om din väg mot makten börjar nu.
  • Ge dig ut på ett nytt äventyr som utspelar sig under ett helt decennium, och som formar sig efter de beslut du fattar.
  • Bestäm din väg till makten från utblottad flykting till vördad kämpe för ditt land.
  • Tänk som en general och kämpa som en Spartan med den nya dynamiska stridsmekaniken som placerar dig i mitt i stridens hetta, oavsett om du spelar som magiker, skurk eller krigare.
  • Bege dig djupare in i Dragon Age-världen via en filmisk upplevelse som håller dig i ett järngrepp från början till slut.
  • Upptäck en helt ny värld med detaljrikt uppdaterad grafik och ny visuell stil.
Kategori: Action, Rollspel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-03-10  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3013594366  Tillverkare: bioware 
Antal recensioner: 11 Genomsnittsbetyg: 4,4
73%
9%
9%
0%
9%

Mest hjälpsamma positiva recension

Johan

En lysande uppföljare på ett redan fantastiskt spel. Stridssystemet och världen är en aning förändrad men det är en naturlig förändring som inte känns överdriven på något sätt. En solklar Femma!! :D

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Kristina

Jag tycker det här spelet är tråkigt.

Tycker Dragon Age 2 är en bra uppföljare och ett super bra spel. Väntar med spänning på Dragon Age 3!

Jag fullkomligt ÄLSKAR Dragon Age 2! Det är inte lika stort och episkt som föregångaren Origins, men storyn är enormt bra och karaktärerna ännu bättre. Man sugs verkligen in i spelvärlden! Jag har spelat igenom detta spel 3 gånger, och planerar ändå några gånger till. Och för det här priset är det ingen fråga om saken, skaffa DA2 nu! :)

DA2 är mycket mindre än Origins, jag fattade först i slutet av spelet att det handlade i princip bara om Kirkwall. Men det är riktigt, riktigt snyggt, jag var helt fast. Mycket bra sidequest och särskilt companionsquest är välutvecklade och fängslande. Du får mycket för pengarna.

Grymt spel som får en att följa med i historien. Lätt värt 88 kr. Spel upplevelsen är inte den samma som i Origins, men fight-erna är roligare!

Det finns så många positiva saker i Dragon Age 2 att upptäcka. Jag var tveksam i början om historien denna gången skulle vara lika intressant som Origins och det tycker jag den är. Mitt tips är att inte hänga upp sig på att man eller andra kanske tycker att Dragon Age Origins var klassikern, för 2:an är minst lika bra. Har man spelat Origins så fylls man av nostalgik även om man inte befinner sig i Ferelden som "vanligt". Du är fortfarande en kämpe (tyvärr inte en Grey Warden som tänker döda Demonen med stort D) men karaktären har ändå ett liv som kan växa och bli betydelsefullt.

En del fördelar jag måste nämna är till exempel att du nu har en röst! Detta ger konversationer så mycket mer liv, konversationerna är inte heller lika matiga som i Origins utan du känner dig mer delaktig och det är inte en enskild människa som pladdrar på. Det är även värt att nämna att du nu med hjälp av symboler förstår vilken attityd din karaktär kan använda i konversationen (inget mer undrande om ens svar är ett sarkastiskt eller allvarligt) vilket öppnar upp en hel del för en.
Striderna flyter på och ger mer delaktighet i kampens hetta, därmed har rörelserna ett finare system också (mindre stelhet, mer action) och historien flyter på (inget mer "ladda videoklipp"-väntan) lättare.
Uppdragen är kortare, därmed håller dem ens intresse utan att kännas långa och tunga med en massa "gå hit och gå dit" och det finns många av dem.

Allt i allt: Snyggt och värt pengarna. Detta är RPG då det är både intressant, actionfyllt och roligt, vare sig man är ett fan av Dragon Age sen tidigare eller helt ny på denna sidan av universum.

Detta spelet är inte lika roligt som Dragon Age Origins, men det är bättre gameplay och en aning snyggare i DA2. Det positiva med spelet är att det finns rätt många roliga karaktärer, en del som man känner igen sen DAO (Merrill, Anders, Isabella) och en del nya som är intressanta. Det jag specifikt gillade med detta spelet mer än DAO är att questen inte är lika långa och därmed känns det som att man kommer vidare ganska snabbt, även fast det finns en massvis av quests samt har ens egen karaktär en röst vilket är ett stort plus.

Det negativa med spelet är främst att det är att antalet platser man kan utforska är väldigt begränsat, det är ju ett spel som fokuserar främst på Kirkwall. En annan sak som jag anser är negativ är att man inte kan prata med karaktärerna när man vill som i DAO och fråga frågor och sådant, man kan bara prata med dem när det ingår i ett quest, men man får ändå rätt många sådana companions quests som innehåller dialoger med de olika karaktärerna.

Helt klart ett köpvärt spel, har spelat igenom det ungefär två gånger. Det som är bra att veta när man spelar spelet är att om man inte vill bli av med Isabella helt i part 2 så måste man försöka bli så bra vän med henne som möjligt innan dess.

Man brukar säga att uppföljare inte är lika bra som den första. Stämmer rätt så bra här.

Som ensamstående är det ett helt okej spel men den faller långt i jämförelse med ettan.

Fantastiska karaktärer i ett fantastiskt spel som driver fram datorspelet som berättarkonst...

Jag tycker det här spelet är tråkigt.

Håller med Johan, ett fantastiskt spel! Men, det är mycket som saknas från första spelet. Det känns som spelet bara är ihop-kastat. Det enda jag är rätt så nöjd med, är karaktärerna.

Till saken, så är spelet definitivt värt att köpa, men det är inte som Origins.

=D

En lysande uppföljare på ett redan fantastiskt spel. Stridssystemet och världen är en aning förändrad men det är en naturlig förändring som inte känns överdriven på något sätt. En solklar Femma!! :D

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »