Elder Scrolls V: Skyrim (Xbox 360)

Elder Scrolls V: Skyrim  (Xbox 360)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

149 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Emperiet Tamriel är på sammanbrottets rand. Kungen av Skyrim har blivit mördad. Allianser skapas för att ställa krav på tronen. Mitt i denna konflikt väcks en forntida elak ondska. Drakar som sedan länge varit försvunna har återkommit till Tamriel. Skyrims framtid, även själva imperiet, hänger på en skör tråd medan de väntar på att den förutspådde Dragonborn ska komma, en hjälte född med kraften The Voice och den enda som kan stå upp mot drakarna.
Kategori: Action, Äventyr, Rollspel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-11-11  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3014058522  Tillverkare: Bethesda Softworks 
Antal recensioner: 30 Genomsnittsbetyg: 4,6
87%
0%
3%
3%
7%

Mest hjälpsamma positiva recension

Alexander

I used to be able to play this awesome game, but then my gamedisc took an arrow to the knee!

...

Så beställde ett nytt

:D

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

anneli

Riktigt bra och välgjort spel rekomenderar starkt :)

Ja, vad säger man. Detta är ett helt fantastiskt spel!! Så stort, så fritt, sån underbar musik, grafik, handling, allt! Jag har spelat nästan 250 timmar nu, så det är närapå jag har "bränt ut mig" på det. Jag har levt med detta underbara spel i nån månad nu som ni förstår. Jag läste en recension av Skyrim innan jag köpte det och personens första rader var typ "sjukskriv dig från jobbet, lås in dig i källaren och skippa allt socialt umgänge i några månader" och det stämde ganska bra :-)
Det enda negativa med att ha spelat Skyrim, är att jag tror inte att det finns "något liv efter detta" dvs alla andra spel kommer kännas väldigt B är jag rädd för. Hoppas jag har fel, men att få spel kommer komma upp i Skyrims nivå är tyvärr en sanning enligt min uppfattning. Ni som gillar RPG och inte har spelat Skyrim.. = Tjänstefel... Köp, köp, spela, spela..
//Anders

Beställde igår morse kom idag o.O riktigt snabbt!

Ja, vad kan man säga. Ägde spelet till dator först. Men där var det alldeles för lätt för att fuska, så jag tröttnade. Till xbox är det MYCKET bättre!

bra spel, bra shop.

Snabbt o enkelt som det ska vara när man beställer på internet!Supernöjd

Snyggaste spel jag någonsin kört, men tyckte inte att det var det roligaste, men väldigt vackert och coolt. Fanns väldigt många olika skills och hur många olika vapen som helst, finns väldigt många platser man kan hitta och utforska. Drakar kommer flygandes mot en och attackerar en helt random, och slåss mot drakar är väl alltid episkt! Det tyckte jag var riktigt kul, samt älskar jag verkligen himlen och miljöerna, de är så detaljerade och otroligt vackra, riktigt snyggt gjort! Man kan dessutom skaffa sitt eget hus lite vart man vill och gå på en massa olika quests, vara god eller ond, vara varulv eller vampyr. Ja, kort sagt är väl det mesta möjligt i det här spelet. Detta enda negativa är att RPG sidan är lite begränsad (dvs dialogerna med folk) men de har ju lagt väldigt mycket krut på resten, dessutom ogillar jag grottorna men det är ju bara vad jag själv tycker x) Definitvt köptvärt!

Klockrent, underbart, 5/5! Det ända som skulle göra spelet bättre är ett multiplayer system!

Helt underbart spel och perfekt att spela i soffan på en konsol (däremot har PC-versionen sina fördelar med stöd för moddar, det börjar komma en hel del sådana). Spelet på XBox har nu blivit ÄNNU bättre sedan det släpptes en uppdatering - man kan nu checka för att man vill använda röstkommandon (frivilligt) om man har en Kinect ansluten till sin XBox! :-) (Det finns tydligen en mod på PC för detta med). Röstkommandon kan kopplas till enskilda vapen och spells och underlättar även för quicksave/load och interagering med ens följeslagare! :-)
http://www.pcgamer.com/2012/04/12/skyrim-getting-kinect-voice-support-on-xbox-free-pc-mod-offers-same-features-right-now/

Själva spelet är stort, många sidoäventyr, svårighetsgraden anpassas efter din level. Du kan slåss, laga mat, tillverka rustningar och vapen och även skapa egna magiska prylar och så kan du lära dig the voice för att ropa drak-kommandon, så klart. :-) Ibland känner jag dock att Oblivion skapade mer spänning på vissa ställen, men användargränssnittet känns mkt bättre här. Enjoy!

KÖP! allt i spelet är bara så fruktansvärt underbart bra.

Måste vara ett utav de bästa spelen. Det är ett otroligt stort och vackert spel och rekommenderas att spelas på Playstation eller Xbox i och med att då spelar man på en stor TV! Rekommenderas starkt!

det är as grymt !!!

I used to be able to play this awesome game, but then my gamedisc took an arrow to the knee!

...

Så beställde ett nytt

:D

Mycket bra spel, finns rejält med buggar än men man får ju hoppas att dom fixar det så snabbt som möjligt. Många quests och mycket vapen och rustningar. En gudagåva

Fantastikst bra! Välgjort på många sätt, men framför allt är ju själva spelidén och upplägget riktigt bra. Man kan ägna stor tid åt att upptäcka världen, spelet är inte linjärt utan du väljer själv om du vill följa uppdragen i tur och ordning eller om du vill göra annat.

Ett stort plus också för uppgraderingsupplägget/"levlingen"! Det går varken för fort eller för långsamt att levla, och det finns många val utan att för den skull bli rörigt.

Detta spel klättrar upp på min topp tre-lista direkt!

Ett spel att förlora sig i. En näst intill obegränsad värld att upptäcka och utforska. Välgjort och innehållsrikt.
Underbara miljöer och häftiga strider. Värt varenda krona.

Skyrim är awesome! Minst lika underhållande som TES IV Oblivion, och jag har inte hunnit spela så mycket, men det verkar som om det finns många fler quests än i Oblivion, jag finner att slåss mot drakarna väldigt underhållande, och min favorit NPC från Oblivion är med i skyrim också!! ^^ Dessutom är världen enorm och oerhört varierande med snöiga berg, träsk och lövskogar!! ^^

Jag rekomenderar Skyrim! Absolut!

Fruktansvärt bra spel, men för mig så var Oblivion en större upplevelse. Rent visuellt är Skyrim överlägset. Likaså stridssystemet. Men storyn och sidouppdragen är inte riktigt lika innehållsrika, långa och varierande som i Oblivion. Men det är min åsikt. Skyrim är trots det ett riktigt bra spel, solklart Game of the year. Rekommenderar det verkligen. Och taggar inför framtida DLC's!

Hoppas man får det till jul! Riktigt nice spel im sure. Oblivion var bra så Skyrim är nog ännu bättre. :)

Inte min sorts av spel. har inget mer att äga

Riktigt bra och välgjort spel rekomenderar starkt :)

Christer ställ inte en fråga och sänk betyget. Riktigt dåligt gjort.

Årets spel, inga konstigheter

Detta spel blir att köpa så fort ja får pengar :) hört att de är 300timmar gameplay påt me ;p

Detta spel levererar ett stort äventyr med en mängd möjligheter, ett spel som aldrig tar slut.. Enligt gamereactor.. Det är bara starta spelet luta dig tillbaka och njuta av musiken, och miljöerna och allt annat som spelet har och bjuda på.. ett otroligt bra spel med andra ord :)

Bättre blir det inte. Stort plus att man slipper pvp.

Kan man spela mot andra spelare? Det jag menar är att kan man lvl's och sedan möta andra spelare eller göra dungs tillsammans?

Spelet verkar fantastiskt men ännu en gång står jag utan spel på releasedagen. Trots löften från cdons kundtjänst. Mycket besviken, blev utan spelet hela helgen.

Jag fick spelet på releasedagen och är hur nöjd som helst!
Tvekar inte en sekund på att det blir (game of the year)
För er som älskar tidigare spelen i elder scrolls serien och spel som fable etc.
Ni kommer verkligen inte bli missnöjda, det här spelet var över min förväntan.

5av5 ***** Ingen tvekan

ser riktigt bra ut! sett ca 4 timmars speltid...

Jag har nu sett ca. 12 episoder av en walkthrough på spelet från första scenen och ca 6 lvl. framåt. Jag har endast spelat Oblivion tidigare i TES-serien men jag måste ge detta spel högsta möjliga betyg av det jag har sett hittils. Den nya spelmoton som Bethesda har tagit fram är som att gå från stenåldern till nutid, grafiken är helt sjukt snygg, jämförbart med Fallout 3 fast detta spel då inte utspelar sig i nutid. Har redan förbokat, jag vet att det blir en 10 ifrån mig innan jag ens spelat det själv.

Wow kan jag bara säga, måste ta ledigt från jobbet =)