ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr            Köp nu - betala i oktober
Kurslitteratur

Fable 3 III (Xbox 360)

Fable 3 III  (Xbox 360)
  • Denna märkning används när en våldsskildring (eller sexuell handling) når en nivå som liknar den man kan vänta sig i verkliga livet. Grovt språk av mer extrem karaktär, användning av tobak eller droger och skildring av kriminella verksamheter kan förekomma i spel märkta med 16.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Fable III, det sista kapitlet i den kritikerrosade Xbox 360 spel serien, både nya och gamla fans kan bege sig ombord på ett episkt äventyr där kampen för monarkin är bara början på berättelsen. Det har gått femtio år sedan händelserna i Fable II, och Albion är på väg att genomgå en industriell revolution. Men nu är riket i fara ...

Du kommer att samla trupper och slåss med folk, ge upphov till maktens höjder och erfara hur svårt det är att försvara tronen. Det val du gör på vägen, förändrar världen omkring dig, för alla eller det bästa för dig själv. Vem kommer du att vara? En rebell, tyrannen du gjorde uppror mot, eller en legendarisk monark som det kommer att ryktas om i generationer?

* Ett nytt uppdrag: avslöja mysteriet med The Haunted skogen Silver Pines, och hitta det legendariska svärdet Wolfsbane som biter både varulvar och balveriner.
* Exklusiva platser: Lås upp ett nytt spelområde, perfekt för att lösa med familjen och upptäcka nya skatter.
* Fable III spelkort: Dessa kort, som har tillverkats av Lionhead, har betydelsen av alla slag i Fable III, hjältar, kungligheter, rebeller och skurkar från både Albion och andra länder.
* Stipendier Seal: Detta mynt har en god sida (blå) och en ond sida (röd), och spelarna kan använda den för att fatta viktiga beslut som kommer att påverka hela världens öde.
* En ny ras: Boxer Dogs är kända för att vara mycket lojala, modiga hundar och detta är en värdig följeslagare för kungar och drottningar.
* En unik klädsel: Hitta en mäns och kvinnors kläder från det exotiska landet i Aurora, som du även kan besöka under spelets gång.

 

Kategori: Action, Äventyr, Rollspel, Strategi  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2010-10-29  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3007058794  Tillverkare: Microsoft 
Antal recensioner: 8 Genomsnittsbetyg: 3,5
25%
25%
25%
25%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

Andreas

Ett ganska bra äventyrs spel och det är kul att de har gjort ett bättre jobb med co-op delen.

Kristina: Hur kan du ens jämföra Assasins Creed med detta spel??? de är ju inte ens i samma typ av spel :S

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Lars Robin

När spel som Skyrim, Oblivion, Fallout 3 finns så känns det här så otroligt linjärt 'Det ska bli det bästa rollspelet någonsin'' har jag för mig Peter sa ,, nej du till och med 2an va bättre.

Rollspelande ala Fable.
Rolig "marknads"del där du köper hus / mark.
Annorlunda på många vänster jämfört med föregångna spel, men ge det minst en chans.

När spel som Skyrim, Oblivion, Fallout 3 finns så känns det här så otroligt linjärt 'Det ska bli det bästa rollspelet någonsin'' har jag för mig Peter sa ,, nej du till och med 2an va bättre.

Nja, Fable 2 är bra mycket bättre.

Jag gillar inte riktigt historien i detta spel och att utvecklingen (tidsmässigt) har gått framåt. Risken är att Fable spelen snart kommer att utspela sig i en alltför modern värld.

Dessutom tycker jag att spelet var lite smått buggigt vilket resulterade i att sparfilen ibland gick åt skogen och när den gjorde det kunde man inte starta spelet utan att hela konsolen hängde sig, så man måste först radera den korrupta sparfilen "innan" man startar spelet, och så får man börja om ifrån början - jättekul...

Nu var det i och för sig ett tag sen som jag spelade det här spelet, så det kan ha kommit någon/några uppdateringar till spelet som fixat buggarna.

I övrigt är spelet helt ok, men alltför kort.

Miljön, figurerna, allt är riktigt mysigt i detta spel. En riktigt roligt spel och väldigt beroendeframkallande spel. Gillar detta spel otroligt mycket. KÖP NU!

Väldigt likt 2:an. Känns som en enda lång tutorial.

Väldigt bra spel!!! Tipsar er att köpa den
det är väldigt mycket äventyr!!!
PS. Den är Grymmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!

Ett ganska bra äventyrs spel och det är kul att de har gjort ett bättre jobb med co-op delen.

Kristina: Hur kan du ens jämföra Assasins Creed med detta spel??? de är ju inte ens i samma typ av spel :S

Grymt bra spel absolut ett måste KÖP DET!!!!!

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »