Fallout 3 Game of the Year Edition (Xbox 360)

Fallout 3 Game of the Year Edition (Xbox 360)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-10%

179 kr
Ord. pris 199 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Kategori: Rollspel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2009-10-15  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3007032178  Tillverkare:  
Antal recensioner: 5 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Det perfekta spelet när man är på en öde ö.
Jag rekommenderar stort att smaka på detta innan köp av 4:an, du gör dig själv en betydlig tjänst.

Håller med föregående "talare" fullständigt! Nu är spelet ganska gammalt, men jag måste säga att Fallout 3 spelar man om o om och sedan om igen. Jag får en slags abstinens om jag inte har spelat spelet på några månader. Jag tror jag är inne på 8:e omspelningen just nu.
Allt är underbart, det sönderbombade landskapet, musiken, karaktärerna, fiendena etc. Fan, man skiter ner sig när en deathclaw hoppar på en bakifrån när man är ute o vandrar i the wasteland. Det finns massor att göra. Du har huvuduppdraget, alla sidequests samt 5 st DLC som alla är fantastiska i sig. Är du klar med alla uppdrag kan du ju leta efter alla Bobbelheads som uppgrader din avatar och har du gjort det kan du ju gå på "skattkammarjakt" och försöka hitta alla drygt 200 skill books som finns gömda överallt i landskapet, från Nukacola factory i söder till livsfarliga Old onley i norr. Jag är frälst i alla Bethesdas spel så som Oblivion, Skyrim etc, men Fallout 3 ligger mig varmast om hjärtat. Jag längtar som ett barn på Julafton efter Fallout 4. Hoppas snart...
//Anders

Ett av världens bästa spel!
Har inte spelat DLC spelen ännu, men jag tror verkligen inte jag blir besviken!

håller med Johan!!! sjukt bra spel nog en av de bästa jag har spelat!!! ett måste om du gillar RPG!!!
köp den du kommer inte bli besviken!!!

Tveklöst det absolut bästa spelet genom tiderna - hand i hand med Halo 3 då givetvis!
I denna utgåva får man 5 s.k. "add-ons": Broken Steel, Point Lookout, Operation: Anchorage, The Pitt och Mothership Zeta - och det hela blir förstummande bra när man väl kommit in i spelet (vilket kan ta sin lilla tid då det är väldigt svårt bitvis, särskilt i början = de första 30 timmarna, hehe - jag har själv spelat i ca. 200 timmar och det finns ännu saker att ta itu med i spelet, om än något glest då de flesta quests är i stort sett avklarade).
Handlingen och utvecklingen i spelet är mycket bra. Grafiken har en del "glitches" här o där, men det är mest i de 5 extra nivåerna - och det kan man leva med, tro mig!
Det finns absolut ingenting att klaga på här, möjligen just dessa grafik-problem, men va fasen man kan ju inte få allt!? Musiken är grymt bra. Allting är så snyggt och post-apokalyptiskt som det bara kan bli! Har ej varit så förtjust i Bethesda's övriga spel, men detta är fulländat ända in i benmärgen.
Jag skulle kunna fortsätta att skriva om detta magiska spel, men känner att ni får helt enkelt testa själva. För lite över 300 spänn får man sååå mycket spel-glädje tillbaka så det är helt sjukt! :)
Just can't wait for New Vegas.... ;D