ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala efter midsommar

Fifa 12 (Playstation 2)

Fifa 12 (Playstation 2)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr Tillfälligt slut

Levereras av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

FIFA 12 introducerar den banbrytande spelmotorn Impact Engine, som levererar verklighetstrogen fysik i varje interaktion på planen. Upplev hur verkliga fotbollspelare utmanar varandra, vinner bollen och testar varandras fysiska förmåga, och upptäck den oändliga variationen av naturliga och trovärdiga utgångar efter varje kollision och närkamp. Spelarna känns mer spänstiga och hämtar sig snabbare från lättare tacklingar.

De revolutionerande gameplay-innovationerna gör FIFA 12 ännu mer omfångsrikt och engagerande. Den nya Precision Dribbling-funktionen skapar en bolltouch som ger bättre kontroll på små ytor, ytterligare tid att ta beslut i anfallsposition, och mer kontroll över matchtempot. Genom nya Tactical Defending-funktionen blir försvarsspelet lika skicklighetskrävande och meningsfullt som i verklighetens fotboll, där positionering och passningsmottagning är lika viktiga som tacklingar. Taktik och tajming är helt avgörande.

Alla datorstyrda spelare har utrustats med Pro Player Intelligence, en form av självmedvetenhet som gör att de uppträder och tar beslut baserade på deras egen skicklighet och egenskaper, samt ger dem möjligheten att förstå medspelarnas styrkor och svagheter i varje situation. FIFA 12 känns nytt och fräscht från avspark till slutsignal och levererar en autentisk matchdag, snabbare och lättare navigation, och över 500 licensierade klubbar. Ytterligare nya funktioner kommer att presenteras under de närmaste månaderna.

  • Impact Engine - Efter två års utveckling levererar den nya spelmotorn verklighetstrogen fysik i varje interaktion på planen. Upplev en oändlig variation av naturliga och trovärdiga utgångar av varje kollision och närkamp. Spelarna känns mer spänstiga och hämtar sig snabbare från lättare tacklingar och kan där med hålla farten uppe.
  • Pro Player Intelligence - De datorstyrda spelarna har utrustats med självmedvetenhet och intelligens vilket gör att de kan fatta beslut baserade på deras egen skicklighet, så väl som lagkamraternas styrkor och egenskaper. Spelare som har en exceptionell speluppfattning kommer att se möjligheterna för genomskärare som inte andra spelare kan. Exempelvis kommer Arsenals stjärna Cesc Fàbregas mer troligt - och tidigare - att se medspelarnas löpningar på längre håll än en spelare med sämre speluppfattning. Dessutom kommer datorstyrda lag att variera sina anfall baserade på styrkorna hos de spelare som befinner sig på planen och svagheterna hos motståndarspelarna, vilket skapar en mer verklighetstrogen upplevelse och större variation under matcherna.
  • Taktiskt försvar - Nu förändras synen på försvarsspelet i grunden genom att positionering, att bryta passningar, och tackla i rätt ögonblick, blir lika utslagsgivande för ett bra försvarsspel. Taktik och tajming är helt avgörande.
  • Precisionsdribblingar - Upptäck nya sätt att ta dig an motståndarna, få mer tid att fatta beslut, och ta kontroll över matchtempot. Dra nytta av den tajtare bollkontrollen när du dribblar på små ytor, på kanterna, eller när du försöker hålla undan en motspelare.
  • Verkliga skador - Impact Engine övervakar den fysiska kontakten mellan spelare i realtid. Den analyserar kraften i kollisioner och närkamper, kalkylerar dess inverkan på kroppen och upptäcker skador. Detta skapar ett mer omfattande och utmanande karriärläge, där du får ta hand om nya typer av skador och bedöma riskerna i att skicka in en halvskadad spelare på planen.
  • Ny presentation - Matcherna erbjuder nu en verklighetstrogen TV-look och känsla. Ljussättningen är förbättrad, publiken mer realistisk, och den nya standardkameran gör att alla matcher känns speciella.
  • Lättare navigation - Det omdesignade menysystemet gör navigationen både snabbare och enklare med den anpassningsbara huvudmenyn baserad på spelare, Virtual Pro och favoritklubb.
  • Total realism - Spelet innehåller över 500 licensierade klubbar och fler än 15000 spelare.
Kategori: Sport  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-09-29  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3014348550  Tillverkare: EA Sports 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%
ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »