ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu - betala i slutet av året

Fifa 12 (Xbox 360)

Fifa 12 (Xbox 360)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

199 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
FIFA 12 introducerar den banbrytande spelmotorn Impact Engine, som levererar verklighetstrogen fysik i varje interaktion på planen. Upplev hur verkliga fotbollspelare utmanar varandra, vinner bollen och testar varandras fysiska förmåga, och upptäck den oändliga variationen av naturliga och trovärdiga utgångar efter varje kollision och närkamp. Spelarna känns mer spänstiga och hämtar sig snabbare från lättare tacklingar.

De revolutionerande gameplay-innovationerna gör FIFA 12 ännu mer omfångsrikt och engagerande. Den nya Precision Dribbling-funktionen skapar en bolltouch som ger bättre kontroll på små ytor, ytterligare tid att ta beslut i anfallsposition, och mer kontroll över matchtempot. Genom nya Tactical Defending-funktionen blir försvarsspelet lika skicklighetskrävande och meningsfullt som i verklighetens fotboll, där positionering och passningsmottagning är lika viktiga som tacklingar. Taktik och tajming är helt avgörande.

Alla datorstyrda spelare har utrustats med Pro Player Intelligence, en form av självmedvetenhet som gör att de uppträder och tar beslut baserade på deras egen skicklighet och egenskaper, samt ger dem möjligheten att förstå medspelarnas styrkor och svagheter i varje situation. FIFA 12 känns nytt och fräscht från avspark till slutsignal och levererar en autentisk matchdag, snabbare och lättare navigation, och över 500 licensierade klubbar. Ytterligare nya funktioner kommer att presenteras under de närmaste månaderna.

  • Impact Engine - Efter två års utveckling levererar den nya spelmotorn verklighetstrogen fysik i varje interaktion på planen. Upplev en oändlig variation av naturliga och trovärdiga utgångar av varje kollision och närkamp. Spelarna känns mer spänstiga och hämtar sig snabbare från lättare tacklingar och kan där med hålla farten uppe.
  • Pro Player Intelligence - De datorstyrda spelarna har utrustats med självmedvetenhet och intelligens vilket gör att de kan fatta beslut baserade på deras egen skicklighet, så väl som lagkamraternas styrkor och egenskaper. Spelare som har en exceptionell speluppfattning kommer att se möjligheterna för genomskärare som inte andra spelare kan. Exempelvis kommer Arsenals stjärna Cesc Fàbregas mer troligt - och tidigare - att se medspelarnas löpningar på längre håll än en spelare med sämre speluppfattning. Dessutom kommer datorstyrda lag att variera sina anfall baserade på styrkorna hos de spelare som befinner sig på planen och svagheterna hos motståndarspelarna, vilket skapar en mer verklighetstrogen upplevelse och större variation under matcherna.
  • Taktiskt försvar - Nu förändras synen på försvarsspelet i grunden genom att positionering, att bryta passningar, och tackla i rätt ögonblick, blir lika utslagsgivande för ett bra försvarsspel. Taktik och tajming är helt avgörande.
  • Precisionsdribblingar - Upptäck nya sätt att ta dig an motståndarna, få mer tid att fatta beslut, och ta kontroll över matchtempot. Dra nytta av den tajtare bollkontrollen när du dribblar på små ytor, på kanterna, eller när du försöker hålla undan en motspelare.
  • Verkliga skador - Impact Engine övervakar den fysiska kontakten mellan spelare i realtid. Den analyserar kraften i kollisioner och närkamper, kalkylerar dess inverkan på kroppen och upptäcker skador. Detta skapar ett mer omfattande och utmanande karriärläge, där du får ta hand om nya typer av skador och bedöma riskerna i att skicka in en halvskadad spelare på planen.
  • Ny presentation - Matcherna erbjuder nu en verklighetstrogen TV-look och känsla. Ljussättningen är förbättrad, publiken mer realistisk, och den nya standardkameran gör att alla matcher känns speciella.
  • Lättare navigation - Det omdesignade menysystemet gör navigationen både snabbare och enklare med den anpassningsbara huvudmenyn baserad på spelare, Virtual Pro och favoritklubb.
  • Total realism - Spelet innehåller över 500 licensierade klubbar och fler än 15000 spelare.
Kategori: Sport, Onlinespel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-09-29  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3014348554  Tillverkare: EA Sports 
Antal recensioner: 11 Genomsnittsbetyg: 4,5
73%
9%
9%
9%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

Eva

Nazar din recension är ett stort fiasko!
Jag tycker Fifa 11 hade blivit bättre i ungefär alla delar ifrån Fifa 10.
Jag blir lite besviken på folket när de klagar på att kontrollerna eller inställningarna är för svåra. Spel ska ju inte vara som en dans på rosor och det är ju därför man ska lära sig hur man löser vissa problem man har i spelen. Jag tycker verkligen det är grymt kul och lira Fifa 11 me polare och annat så blir man bara bättre och bättre. Sedan tyckte jag om karriär läget som jag tycker alltid blir lite bättre för varje år.
Personligen ser jag fram emot Fifa 12 eftersom jag har en tradition att alltid köpa in nya Fifa spelen och känner att allting blir lite bättre hela tiden vilket gör att man vill ha de nya. Man får hoppas de flyter på och att de som varje år kommer någon ny grej som alltid gör det lite roligare!
Hoppas ni andra Fifa intresserade litar på vad jag pratar om så ni också ser de posetiva i Fifa 12!
Ha en fortsatt trevlig dag, vilken dag det än är!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Emma

Stört tråkigt! Går ALDRIG att lägga en löp boll på ytan, om man försöker så ställs man till 90% offside eller så mirakulöst nog står datorns back där. Om man lägger en genomskärare så springer helt plötsligt datorbacken dubbelt så fort, om du nu råkar hinner före så är det offside (SÅ KLART)!! Om jag rensar i mitt målområde hamnar bollen ALLTID hos motspelaren och när nmotspelaren panikrensar hamnar den såklart hos en forward, i deras eget lag??!! Spelade FIFA 10 och tyckte det var kult men lite stelt, FIFA 12 är sjuk tråkigt stelt. De egna medspelarna gör inte en tedens till att villa vara med vid anfall och om de råkar göra en liten löpning så blir det OFFSIDE!! Igår provade jag PSE 12, det hade sina brister men var så sjuk mycket mer spelvänligare. Man kunde lägga crossbollar på ytorna, finta, man kunde göra snabba kontringar och man kunde till och med SKJUTA bollen i mål. NÄ! Kommer inte spela mer FIFA iallafall.

MVH E

Snälla Emma och Maria och alla ni, jag har spelat fifa seriöst och nått till en väldigt hög rank live. För varje år som går så blir det svårare och roligare och jag har ingen konst med att lägga djupledsbollar, krossbollar och offside står jag aldrig. Vill inte låna som jag är emot kvinnor men ni gillar när allt händer automatiskt va? För när det blir svårare så tycker ni det är skit, bli bättre ist för att klaga! Btw jag heter Carl!

Stört tråkigt! Går ALDRIG att lägga en löp boll på ytan, om man försöker så ställs man till 90% offside eller så mirakulöst nog står datorns back där. Om man lägger en genomskärare så springer helt plötsligt datorbacken dubbelt så fort, om du nu råkar hinner före så är det offside (SÅ KLART)!! Om jag rensar i mitt målområde hamnar bollen ALLTID hos motspelaren och när nmotspelaren panikrensar hamnar den såklart hos en forward, i deras eget lag??!! Spelade FIFA 10 och tyckte det var kult men lite stelt, FIFA 12 är sjuk tråkigt stelt. De egna medspelarna gör inte en tedens till att villa vara med vid anfall och om de råkar göra en liten löpning så blir det OFFSIDE!! Igår provade jag PSE 12, det hade sina brister men var så sjuk mycket mer spelvänligare. Man kunde lägga crossbollar på ytorna, finta, man kunde göra snabba kontringar och man kunde till och med SKJUTA bollen i mål. NÄ! Kommer inte spela mer FIFA iallafall.

MVH E

jävla noobs :) spelet är grymt, datorn på legendarisk e lite för dålig men annars e allting mkt bättre än 11an, stor skillnad :)

Sämsta fifa hittils, sk skitlagen är på tok för bra, dator spelarna är för bra redan på proffs nivån. Gör om gör rätt EA sports

Får man spelet samma dag som det kommer ut ifall man har beställt det härifrån? :)

Jag tycker att fifa 11 va ett helt ok spel, det bästa är att allt beror på hur bra spelarna är vilket jag inte tycker har spelat någon roll tidigare. Hoppas man bygger vidare på detta och btw så är inte straffarna så svåra på 11, det går att träna på dom på ett bra sätt inne på arenan om man trycker LT/L2 för er som inte visste det. Hoppas iaf att fifa 12 blir ännu ett steg i rätt riktning, längtar som fan!!!

eva hur kan du tycka att karriär läget var bättre på fifa 11 än fifa 10 ? det går knappt inte o sälja sina bättre spelare. du kna inte simulera på samma sätt kan rabbla upp fler saker också om det är så. men visst i övrigt var det bättre men karriär läget hoppas jag dom har fixat till nu.

jag längtar väldigt mycket till fifa 12 kommer ut jag hoppas att straffarna blir bättre gjort jag håller med nazar att det är nästan omöjligt att lägga en bra straff men annars tyckte jag att fifa 11 var bra men över till fifa 12 :) det verkar vara riktigt roligt och jag har också en tradition till varje jul får jag det nya fifa jag hoppas verkligen fifa 12 är bra gjort och roligt :=)

Först Nazar, tycker jag att du skriver dåliga recensioner i alla andra spel jag sett dig skriva om.
Sen! Varför skriver du en recension om fifa 11 i Fifa 12 sidan

Nazar din recension är ett stort fiasko!
Jag tycker Fifa 11 hade blivit bättre i ungefär alla delar ifrån Fifa 10.
Jag blir lite besviken på folket när de klagar på att kontrollerna eller inställningarna är för svåra. Spel ska ju inte vara som en dans på rosor och det är ju därför man ska lära sig hur man löser vissa problem man har i spelen. Jag tycker verkligen det är grymt kul och lira Fifa 11 me polare och annat så blir man bara bättre och bättre. Sedan tyckte jag om karriär läget som jag tycker alltid blir lite bättre för varje år.
Personligen ser jag fram emot Fifa 12 eftersom jag har en tradition att alltid köpa in nya Fifa spelen och känner att allting blir lite bättre hela tiden vilket gör att man vill ha de nya. Man får hoppas de flyter på och att de som varje år kommer någon ny grej som alltid gör det lite roligare!
Hoppas ni andra Fifa intresserade litar på vad jag pratar om så ni också ser de posetiva i Fifa 12!
Ha en fortsatt trevlig dag, vilken dag det än är!

Föregående spelet fifa 11 blev ju ett stort fiasko . En av de saker som borde ha varit bättre var mycket sämre som straffarna det där strecket som bara går runt man måste bara försöka få det på det gröna området mycket svårt. Får man ändå det på det gröna och skjuter åt sidorna går den bara utanför. Passningarna hade inte nån stor skillnad med fifa 10. Enda saken som hade lite skillnad var arenorna som inte är en sån stor sak att ta upp och göra bra. För jag var mycket nöjd med arenorna som de hade i fifa 10 faktiskt var jag nöjd med hela fifa 10 spelet. Så jag ser fram emot det nya fifa spelet alltså fifa 12.

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »