ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu - betala i slutet av året

FIFA 13 Essentials (PS3)

FIFA 13 Essentials (PS3)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

149 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Fem avgörande innovationer revolutionerar den artificiella intelligensen, dribblingarna, bollkontrollen, det fysiska spelet och skapar en realistisk kamp om bollen över hela planen. Det nya spelet levererar frihet och kreativitet i det offensiva spelet och fångar dramatiken och oförutsägbarheten från verklighetens fotboll.


Den nya Attacking Intelligence-funktionen förser spelarna med den mest sofistikerade artificiella intelligensen någonsin. Spelarna kan nu analysera fria ytor, och jobba hårdare och smartare för att bryta ner försvaret och hela tiden tänka två spelmoment framåt. Varje bollkontakt får stor betydelse med det mest omfattande och intuitiva dribblingssystemet som någonsin utvecklats för FIFA-serien. Inspirerat av Messi, världens bästa fotbollsspelare, ger Complete Dribbling-funktionen spelarna chansen att möta sin motståndare med precisa dribblingstoucher kombinerat med 360-graders rörelsefrihet med bollen, vilket gör det enklare att vara kreativ och utgöra ett större offensivt hot i 1-mot-1-situationer. FIFA 13 1st Touch Control förändrar spelarnas bollkontroll och tar bort den perfekta touchen hos alla spelare, vilket gör det lättare för försvararna att återerövra bollen. Den andra generationen Player Impact Engine utökar det fysiska spelet från enbart kollisioner till regelrätta kamper mellan spelare utan boll. Försvararna kan nu knuffa och gruffa sig till en bättre position, och utnyttja sin storlek och styrka för att tvinga motståndarna till misstag innan bollen kommer till situationen. FIFA 13 Tactical Free Kicks ger spelarna verktygen för att slå farliga och oförutsägbara frisparkar. Positionera upp till tre spelare kring bollen och använd överhoppningar, falska löpningar och fler passningsmöjligheter för att lura din motståndare.

  • Attacking Intelligence - Den helt nya positioneringsfunktionen ger spelarna en bättre möjlighet att analysera spelvägar, och att positionera sig på ett sätt som skapar nya anfallsmöjligheter. Spelarna kan jobba hårdare och smartare för att bryta ner motståndarnas försvar, göra löpningar som drar isär backlinjen, och öppna nya passningsvägar för lagkamraterna. Dessutom får spelarna möjligheten att se två spelmoment framåt i tiden, och på så sätt bättre kunna utnyttja situationer utan boll för att skapa alternativa löpvägar och utnyttja de luckor som uppstår.
  • Complete Dribbling - Se till att varje bollkontakt blir viktig med total bollkontroll. Ta dig an försvararna med möjligheten att vara mer kreativ i ditt anfallsspel. Spelarna är mer explosiva under acceleration med bollen, och kan dra nytta av precisa passningar och dribblingar med 360-graders rörlighet. Möt motståndarna medan du rör dig med bollen i valfri riktning för att undvika tacklingar, eller vänd om och täck bollen, behåll din position, och håll ifrån dig försvararna under längre sträckor.
  • FIFA 13 1st Touch Control - Ett nytt system som eliminerar den nästan perfekta bolltouchen hos alla spelare. och som istället skapar ett visst mått av osäkerhet i mottagningen av svåra passningar. Dåliga passningar är svårare att kontrollera, vilket gör att försvararna kan dra nytta av felslagna passningar eller dåliga bollmottagningar. Faktorer som defensiv press, bollbana, och farten i passningen inverkar alla på spelarens förmåga att ta emot bollen. Spelare med bättre bollkontroll och skicklighet urskiljer sig. Med färre perfekta bollmottagningar och en risk att slå för hårda eller för lösa passningar, förbättras balansen mellan försvar och anfall.
  • Player Impact Engine - Den andra generationen av den prisbelönta fysikmotorn utökar det fysiska spelet från enbart kollisioner till fler kamper utan boll, vilket ger försvararna fler verktyg att återerövra bollen. Försvararna kan nu använda sin kropp för att kämpa om positioner och dra nytta av sin styrka för att tvinga motståndarna till misstag och felaktiga beslut innan bollen kommer till situationen.
  • FIFA 13 Tactical Free Kicks - Skapa farliga och oförutsägbara frisparkar. Placera upp till tre spelare runt bollen och lura motståndarna med falska löpvägar, fler passningsmöjligheter och fler avancerade frisparksvarianter. Motståndarna kan försvara sig genom att lägga till eller ta bort spelare från muren, låta spelarna i muren smyga framåt innan frisparken slagits, eller skicka fram en man mot bollen för att täcka skottet.
  • Nya passningar - Två nya passningsfunktioner ger spelarna möjligheten att slå fina nätta passningar över försvararnas utsträckta ben eller att slå låga djupledspassningar in på fria ytor eller till en lagkamrat.
  • FIFA 13 i grunden - Viktiga spelelement har förfinats för att göra upplevelsen mer autentisk. Domarna tar nu bättre och mer verklighetstrogna beslut gällande frisparkar och kort, målvakternas intelligens har förbättrats, och Tactical Defending ger bättre sidledsrörlighet i det defensiva spelet. Dessutom innehåller spelet nya animationer för skott från spelare i obalans, 180-gradersskott, och målgester.
  • Total autenticitet - Spelet erbjuder över 500 officiellt licensierade klubbar och fler än 15 000 spelare.
Kategori: Sport  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2012-09-27  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3019229434  Tillverkare: EA Sports 
Antal recensioner: 7 Genomsnittsbetyg: 4
29%
43%
29%
0%
0%

bra

Bra spel i sig. Ger dock upphov till mycket ilska och det kan aldrig vara positivt.

FIFA 13, mycket bra

FIFA 13 levererar! Blir bättre och bättre varje år...

Sonen är kanon nöjd

Sonen är nöjd och det är huvudsaken

Jag hatar att klaga men jag tycker grafiken är hemsk på detta spel. Alla bilder på spelarna är pixliga likaså Klubbloggorna, tråkigt. Men annars ett bra spel, bästa i fifaserien för min del om man siktar på spelkänslan.

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »