FIFA 14

Upplev känslan av att göra fantastiska mål i FIFA 14. Med ytterligare innovationer till FIFA:s prisbelönta gameplay återger FIFA 14 de stora fotbollsmatcherna och inspirerar fansen till att bygga upp spelet via mittfältet och diktera matchtempot. Känn spänningen när chanser skapas och upplev glädjen av att se bollen gå in i mål.

FIFA 14 - Nyhet 2013-07-24Överför ditt FIFA Ultimate Team till nästa generations konsoller.

EA har nu bekräftat att det kommer vara möjligt för spelare att ta med sig sina Ultimate Team-lag samt ingame föremål och coins
från Playstation 3 till Playstation 4 och från Xbox 360 till Xbox One.
Alla ändringar som gjorts i FIFA 14 Ultimate Team kommer att synas på både nästa generations konsol och den nuvarande generationen.
Detta ger spelarna möjligheten att spela med sitt Ultimate Team hela säsongen oavsett konsoll.
FIFA ULTIMATE TEAM KOMMER ATT KUNNA ÖVERFÖRAS FRÅN NUVARANDE GENERATIONS KONSOLER TILL NÄSTA

Användarna kommer att få tillgång till* sitt FIFA 14 Ultimate Team-lag, ingame-föremål och coins från både Xbox 360® till Xbox One, och mellan PlayStation®3 och PlayStation®4. Alla förändringar som gjorts i FIFA 14 Ultimate Team kommer att reflekteras på båda konsolerna för att användarna ska kunna spela matcher med sitt lag hela säsongen oavsett konsol.

Dessutom kommer användare som påbörjar sin FIFA 14 Ultimate Team-upplevelse på Xbox 360 eller PlayStation 3, att hålla sig kvar i den division de befinner sig i även när de byter till de nya konsolerna. Efter det att de nya konsolerna släppts kommer användare som klarat av sina divisionsmatcher och turneringar på en konsol att få uppdateringar som gäller på båda konsolerna: mellan Xbox 360 och Xbox One och mellan PlayStation 3 och PlayStation 4. Användarna får även en engångschans att flytta över alla sina FIFA Points mellan Xbox 360 och Xbox One och mellan PlayStation 3 och PlayStation 4.

På respektive plattform (Xbox och PlayStation) kommer FIFA 14 Ultimate Team att dela en gemensam auktionsmarknad för att fansen ska kunna ta del av en rikare och mer omfattande upplevelse med miljontals andra spelare i Ultimate Team-världen, redan från den dag då de nya konsolerna släpps.FIFA Ultimate Team (FUT) är en massiv online-community bestående av fans som bygger, leder och spelar med sitt ultimate team bestående av världens bästa fotbollsspelare.Ett mer djupgående kemi-system: Med de nya FUT-kemistilarna kan du i FIFA 14 anpassa ditt lag för att spela alla stilar av fotboll. FUT-kemistilarna och Loyalty kommer att göra varje spelare och varje lag unikt. Dessa aspekter ersätter spelarformationer och moral i detta spelläge.
 

Det finns en stor variation av olika FUT-kemistilar för målvakter, försvarare, mittfältare och forwards. Varje kemistil påverkar olika spelarattribut vilket gör att varje individuell spelstil kommer att märkas under en match.
 

Precis som i den verkliga fotbollsvärlden kommer besluten du fattar att påverka ditt lags insats. Målet är att skapa den perfekta kemin inom ditt lag vilket i sin tur leder till att det kan uppnå sin verkliga potential. Vill du till exempel öka dina anfallares målfarlighet kan du välja att lägga till en anfallskemistil för att höja deras anfallsattribut.


Online-singelmatcher: En av de mest efterfrågade funktionerna gör comeback i FIFA 14. Spelarna kommer nu att kunna testa sina talanger i singelmatcher online.
 

Utökat säsongsläge: Spela on- eller offline i säsongsläget i 10 divisioner med uppflyttning, nedflyttning och eftertraktade titlar. Nya historiska säsongsstatistiken kommer att hålla koll på dina resultat och du kan tjäna in belöningar som exempelvis coins, föremål eller spelare.
Ny transfermarknadssökning & jämförelsemöjligheter: En nytt enkelt och användarvänligt söksystem gör att du kan söka spelare på transfermarknaden efter namn och jämföra dem med ditt lag.
 

Spelarlojalitet: Spelare som finns i paket kommer automatiskt att starta med en lojalitets kemi-boost, medan de som införskaffats via transfermarknaden inte gör det. Dessa spelare måste spela 10 matcher innan de låser upp lojalitet.Nya laganpassningsmöjligheter: För första gången någonsin i FIFA Ultimate Team kan du nu direkt från skärmen anpassa ditt lags tröjnummer eller bestämma vilka spelare som ska ta hand om olika fasta situationer.