Köp FIFA 15 online

Världens bästa fotbollsspel har blivit ännu bättre. FIFA 15 är det senaste tillskottet i den i särklass mest populära fotbollsserien. För första gången kan spelarna nu visa känslor på planen – alla 22 spelarna har begåvats med ”Emotional Intelligence”, som låter dig ta del av realistiska känsloyttringar beroende på vad som händer i matchen. Världens främsta fotbollsspelares attityder och personligheter får därmed en framträdande roll i spelet, precis som i verkligheten.
Läs mer

FIFA 15 - Information

Matchdagarna har också fått mer personlighet med Dynamic Match Presentation. Publikens beteende är anpassat efter regionen där matchen spelas, så att du får höra rätt hejaramsor beroende på vart i världen FIFA 15 tar dig.

Dessutom är fysiken ännu mer verklighetstrogen tack vare vad EA kallar Physically Correct Contacts – varje pass, dribbling, skott och räddning påverkas av hur bollen hanteras av spelarna. Resultatet är att exempelvis en spinnande boll får ett realistiskt rörelsemönster som även påverkar mottagaren.

Den nya funktionen man-mot-man-strider (Man-to-Man Battles) innebär att din FIFA-upplevelse blir mer fysisk än någonsin, då spelarna kan använda hela kroppen under anfall och försvar.

Även i övrigt är FIFA 15 som vanligt ännu ett stort kliv framåt för det ledande fotbollsspelet. En annan nyhet för säsongen 2015 är nya sätt att hantera laguppställningar i alla lägen, inklusive karriärläget. Skräddarsy dina laguppställningar med upp till sex spelarlistor per klubb, så att du enkelt kan byta strategi beroende på motståndarlaget och dina spelares form.

Fotbollsspelarna är också mer verklighetstroget modellerade än i tidigare FIFA-spel. De visar sina verkliga personligheter och spelstilar i FIFA 15. Messi dribblar och rör sig precis som han gör i verkligheten, vilket översätts till bättre kontroll och inlevelse för dig som håller i handkontrollen.

FIFA 15 finns till alla de största plattformarna inklusive den senaste generationens spelkonsoler Xbox One och PlayStation 4. Om du inte redan har någon av de senaste spelkonsolerna – passa på att köpa en nu i ett exklusivt paket med FIFA 15. Spelet finns även till PC, PlayStation 3 och Xbox 360.
FIFA 15 Ultimate Team

FIFA 15 - Ultimate Team

Möt FIFA 15 spelare från hela världen i Ultimate Team.
FIFA 15 har över 12 miljoner spelare och Ultimate team är ett av de absolut populäraste spellägena.
Skapa ditt lag och försök att visa vem som är bäst på FIFA.
Du har väl inte missat att du får upp till 15 FUT gold Packs när du förhandsbokar FIFA 15.

Gold Packs innehåller spelare som du kan använda för att bygga upp ditt drömlag i FIFA 15.

2014-09-12


FIFA 15 Match känslor

FIFA 15 - Känslor med i matchen

I FIFA 15 kan vi för första gånge se spelarnas yttra känslor i sammanhang med hur matchen forskrider. Det finns över 600 nya känsloreaktioner som spelarna i FIFA 15 kan uppvisa och de gör det tillsammans i avgörande vändningar i matchen. Se spelarna reagera på fula tacklingar, missade målchanser eller fantastiska mål. Denna förbättring är något som ökar realismen i FIFA 15 och tillsammans med de förbättringar vi skrivit om tidigare gör FIFA 15 till ett av de bästa sportspelen någonsin.

2014-09-23


FIFA 15 Dueller

FIFA 15 - Man mot man dueller

I FIFA 15 lönar det sig att vinna bollar i närkamp som aldrig förr.
Nu är det möjligt att bryta och behålla bollen med bollinnehavstacklingar.
Nytt i FIFA 15 är också att kunna knuffa med spelarnas skuldror.
Tack vare den förbättrade grafiken och textilfysiken kommer man nu även att kunna se tröjdragningar i FIFA 15


2014-09-12


FIFA 15 Laguppställning

FIFA 15 - Lagledning

Led ditt lag till seger i FIFA 15 genom att ställa in upp till 6 olika laguppställningar per klubb.
Bygg upp laguppställningar och justera spelsystem, roller och taktik beroende på dina kommande motståndare i FIFA 15.2014-09-12


FIFA 15 Realistiska effekter

FIFA 15 - Realistiska effekter

I FIFA 15 har utvecklarna förbättrat effekter på plan och på spelare för att skapa ett ännu mer realistisk fotboll. Bland annat kommer man bland annat se spelares hår röra sig realistiskt, planen blir sliten medan man spelar och spelarnas kläder blir skitiga vid t.ex glidtacklingar.

Utöver vädereffekter samt spelplan och publik kommer även spelarna vara de mest detaljerade i ett FIFA-spel så här långt.

2014-07-09