Fight Night Round 4 (Xbox 360)

Fight Night Round 4 (Xbox 360)
  • Denna märkning används när en våldsskildring (eller sexuell handling) når en nivå som liknar den man kan vänta sig i verkliga livet. Grovt språk av mer extrem karaktär, användning av tobak eller droger och skildring av kriminella verksamheter kan förekomma i spel märkta med 16.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

149 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

EA SPORTS Fight Night Round 4 gör äntligen comeback. Spelet bygger vidare på EA SPORTS Fight Night Round 3, som är bland de bäst säljande och mest kritikerrosade spel som någonsin släppts till Xbox 360 och Playstation 3. EA SPORTS Fight Night Round 4 kommer att bli precis lika banbrytande och revolutionerande som sin föregångare. Med en helt ny fysikbaserad boxningsmotor, nya fysikdrivna animationer, unika och differentierade boxningsstilar och en imponerande uppställning av boxare med bland annat legenden Mike Tyson, kommer EA SPORTS Fight Night Round 4 att ta Tv-spelsboxningen till en ny nivå.

  • Ingen match blir den andra lik med det helt nya fysikbaserade animationssystemet som återskapar ett spektra av verklighetstrogna träffar och ger boxarna en hel arsenal av förödande slag, blockar och rörelser i ringen. Det nya fysiksystemet gör att man kan missa slag, slå slag som snuddar, slå riktiga knockouter och för första gången ägna sig åt tuff och rå infighting.
  • Fight Night Round 4 återskapar som aldrig förr stilarna hos de största boxarna genom tiderna. Pressa din motståndare som en ung Tyson med hård infighting, lätta slag och kombinationer för att öppna för hårda krokar och uppercuts. Dra nytta av Ali:s räckvidd, kvicka händer och snabba fotarbete för att förvirra din motståndare med plötsliga jabbar och raka slag från utsidan.
  • Upplev de största boxarna genom alla tider, när de var som allra bäst. Fight Night Round 4 låter dig skapa fantasimatcher som till exempel Tyson mot Ali för att en gång för alla avgöra vem som är kungen av boxning. Spelet innehåller boxare från både nu- och dåtid och matchkombinationerna är nästan obegränsade.
Kategori: Sport, Onlinespel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2009-06-26  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3004180580  Tillverkare: EA Sports 
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Jättebra spel och kul att alla kända boxare är med.