Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport

  • Thrustmaster T-GT

    (Playstation 4)

    Pusha dina färdigheter till gränsen och gör dig redo för tävlingarna. Thrustmaster presenterar T-GT, Thrustmasters ultimata racingsimulator för Gran Turismo Sport och framtida Gran Turismo-spel: Proffsförare gynnas av unika nya tekniker som låter dem uppleva alla bilens beteenden och förutse alla banförhållanden. Pusha dina färdigheter till gränsen och gör dig redo för tävli...

    9999 kr
    401 kr/mån

Gran Turismo Sport – Missa inte revealtrailern

Det var hela 6 år sedan vi fick ett nytt Gran Turismo, men snart är väntan över. För till hösten släpper Sony det supersnygga Gran Turismo Sport.  Gör ett namn för dig själv som den bästa racingmästaren i världen i hektiska matcher online.

Anpassa dina bilar och representera Sverige i de vrålsnabba loppen när Gran Turismo Sport släpps den 11 november till Playstation 4.

Läs mer från Eurogamer.se här

Gran Turismo Sport – Horder av bilar

Precis som i de gamla Gran Turismo-spelen så är senaste tillskottet proppat till bredden av bilar så snygga att du kommer tro att de är verkliga. Gran Turismo Sport innehåller 140 sportbilar direkt tagna från verkligheten.

Så gör dig beredd på att sladda runt på 27 olika banor som sträcker sig till 19 riktiga platser runt om i världen. Från Northern Isle Speedway and Tokyo Expressway. Gran Turismo Sport har även stöd för Playstation VR, så snart kan du uppleva bilkörning som du aldrig gjort förr. Den 11 november släpps Gran Turismo Sport exklusivt till Playstation 4.

Läs mer från Eurogamer.se här

Gran Turismo Sport - VR

Gran Turismo Sport ger dig förarsätets realism i VR
Använd dig av Gran Turismo Sports dedikerade VR-läge i Arcade Mode för att få dig att uppleva en helt ny typ av realism. I VR kommer du få känna hur det verkligen känns att sitta i förarsätet, helt omgiven av den detaljerat återgivna insidan av bilen.