Grand Theft Auto Chinatown Wars (PSP)

Grand Theft Auto Chinatown Wars (PSP)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-50%

99 kr
Ord. pris 199 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

I Grand Theft Auto: Chinatown Wars får vi följa Huang Lees berättelse. Han är en ung Triad-medlem som beger sig till Liberty City efter sin faders mystiska död. Här får spelarna ta sig fram på gatorna medan de avtäcker sanningen i en episk berättelse om brott och korruption inom Triad-brottsyndikatet med det djup som har kommit att bli kännetecknande för serien.

Spelet har speciellt till PSP med uppskalad widescreengrafik, förbättrad ljussättning och animering. Det innehåller nya uppdrag och utnyttjar kraften i PSP-systemet fullt ut.

  • I nya uppdrag får spelarna kliva in bakom kulisserna i Liberty Citys intensiva undre värld
  • En mängd nya Rampages (härjningståg), PCJ Playgrounds (PCJ-spelplatser), Turret Rampages (tornstrider) och mycket annat
  • Fullständigt ommastrat ljud med över 100 extra minuter musik på sju nya radiokanaler
Kategori: Action  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2009-10-30  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3007165288  Tillverkare: Rockstar Leeds 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%