Grand Theft Auto IV Classics (Xbox 360)

Grand Theft Auto IV Classics (Xbox 360)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-16%

149 kr
Ord. pris 179 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Vad betyder den amerikanska drömmen? För Niko Bellic handlar det om att glömma bort sitt mörka förflutna i Europa och få chansen att börja om i väster. Men det visar sig vara allt annat än lätt att fly undan sitt öde och Niko dras snabbt in i Liberty Citys undre värld tillsammans med sin kusin. Staden är en dröm för alla med pengar på fickan och en mardröm för dem som inte får det att gå runt. För en chans till en bit av kakan gäller det att tjäna snabba pengar och att inte vara rädd för att smutsa ner sina händer. Till och med den amerikanska drömmen har sitt pris. Är du redo att betala priset?

Grand Theft Auto IV har varit under utveckling i flera år och med fantastisk grafik har utvecklarna lyckats skapa en av de mest levande spelstäderna någonsin. Den uppdiktade staden Liberty City vimlar av ståtliga skyskrapor som sträcker sig mot himmeln och på gatorna springer innevånarna fram och tillbaka medan bilisterna tutar argt på varandra. Grand Theft Auto IV är som en enda stor virtuell sandlåda och som spelare kan du ta dig precis vart du vill och agera efter eget tycke i spelstaden som aldrig sover. Välkommen till Liberty City!

Kategori: Action, Äventyr  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2008-04-29  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3000618964  Tillverkare: Rockstar North 
Antal recensioner: 15 Genomsnittsbetyg: 4,5
73%
13%
0%
13%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

Stefan

Mkt fin grafik med en stor frihet. Man kan bara åka runt i stan och inte göra någonting. Otroligt.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Nazar

Bästa spelet jag har spelat i mitt liv.

Gott om speltid för pengarna, bra story.

GRYMT bra spel

Grymt bra spel, 5/5.

Världens bästa spel!

jag vil bäställa den

Underhållning i topp klass. Ett Gta spel som tar sig själv på allvar med realistisk grafik/ton, fysik-motor som imponerar och underhållande handling.

Grymt spel.Man kan bara springa runt i staden och snatta bilar och leka mördare.

Bästa spelet jag har spelat i mitt liv.

Jag bokade detta spel innan det hade släppts. Så jag fick det på releasedagen. Och jag kan ju inte säga att jag blev besviken, tvärtom faktiskt. GTA IV är ett toppenspel, ett av det absolut bästa spelet jag har spelat. Det bästa i spel-serien. Att San Andreas skulle vara bättre än detta, är enligt mig en lögn. Det är mycket tack vare ggrafiken att det är så roligt. Men även staden och allt är välgjort. 1. GTA IV
2. GTA Episodes from Liberty City
3. GTA Vice City
4. GTA III
5. GTA San Andreas
6. Resten i serien..... Vice City Stories, Liberty City Stories O.S.V.

det bäste spelet aja själv har man ju alla nya spel men spelet e fett grymt

Efter San Andreas, så måste jag tyvärr säga att jag är besviken på detta spel. Det enda som är bättre mot S.A. är grafiken. ALLT annat är försämrat.

Absolut det bästa spelat någonsin, själv har jag 3 st och ångrar inte det ett ända dugg. så om ni inte kan bestämma er, KÖP GTA4!

bland dom bästa spel jag har spelat. niko är en grym snubbe och liberty city rockar fett

JÄTTE BRA SPEL!!! Helt fantastiskt spel. Massor att göra i en mycket välgjord stad. mycket bra grafik och ljud. Bra story. Alla ni som tycker om de andra i spelserien GTA kommer att älska detta. Helt klart värt pengarna!

Mkt fin grafik med en stor frihet. Man kan bara åka runt i stan och inte göra någonting. Otroligt.