Harvest Moon Tale of the two towns (Nintendo 3DS)

Harvest Moon Tale of the two towns (Nintendo 3DS)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

249 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Kategori: Rollspel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2012-07-13  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3020897206  Tillverkare:  
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Trots port från DS, kul spel. Spelas typ som alla tidigare Harvest moon spel fast man tycks ha lite mer frihet. Massor av festivaler och tävlingar som håller en sysselsatt förutom att odla grönsaker, ta hand om djur och dränka sitt love interest i presenter för att få dem att gå på dejter med dig.

Karaktärerna är trevliga och roliga också. Totalt finns det 6 killar och 6 tjejer som du kan gifta dig med men du måste bli vän med vissa andra bybor innan du kan gifta dig med vissa. Så var redo att ge presenter till andra också.

Håller på...hur länge som helst. Har spelat i över 40 timmar hittills och är antagligen bara halv färdig. Beror på vem du har tänk gifta dig med samt hur bra du gör ifrån dig på matlagnings tävlingarna ( Vilka ska reda till att de båda byarna blir sams och att tunnels mellan dem öppnas upp. ) Dock kan du besöka båda byarna iallafall med då får du gå en sväng extra.

Värt 249 spänn? Ja säger jag. Och det är ett spel alla kan spela, det enda du behöver lära dig är vad alla karaktärer gillar. För ger du dem fel present får du minus poäng. Men till det finns guider och wiki på internet. Så frukta ej! Engelska är viktigt att kunna för att njuta fullt av spelet som Nintendo brukar säga.

Hoppas Europa får nästa, fullt riktiga3DS Harvest moon spel snart. Men så länge spela gärna detta!